Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  240 de specialisti IT prezenti Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

Evenimentul a fost gazduit la sala de conferinte de la Cluj Arena si au participat 240 de specialisti IT din Cluj Napoca.
Temele abordate in cadrul conferintei Java, organizata de msg systems Romania, au vizat noutati tehnologice din domeniul tehnologiilor Java. Incepand cu 2014 compania a deschis o filiala si in Targu-Mures. Ne-au motivat foarte mult cele peste 240 de inscrieri la conferinta de anul acesta si deja lucram la agenda editiei viitoare. In premiera anul acesta, participantii au putut urmari, o analiza a remodelarii arhitecturii ce afecteaza o suita de aplicatii enterprise. Ca furnizor si consultant de solutii si servicii IT compania activeaza pentru clienti de talie mondiala din mai multe domenii: industria automotive (Audi, BMW, Daimler, WW), asigurari/reasigurari (Munich RE, Vienna Insurance Group, HDI, Allianz, Achmea, ING, Nationale-Nederlanden, ADAC), domeniul financiar-bancar (Deutsche Bank, Sparkasse, Landes Bank Berlin), energie: E-ON, industria alimentara (DMK Milchkontor, Emmi) msg systems Romania a organizat in 9 Octombrie la Cluj Napoca cea de-a doua editie a conferintei IT bazata pe tehnologii Java. Analiza a fost dezvoltata de catre msg systems pentru clientii din domeniul bancar din Germania.

"Succesul inregistrat la primele doua editii si interesul foarte mare pentru tehnologiile Java sunt motivele pentru care vom continua sa organizam anual astfel de evenimente in Cluj Napoca. Ne bucuram totodata ca msg systems Romania poate astfel sa isi aduca un aport semnificativ la formarea unei comunitati de specialisti Java in zona Cluj-Napoca si nu numai", a declarat Csaba Ludescher, Director Departament Automotive msg systems Romania.

Compania msg systems Romania se afla la organizarea celui de-al doilea eveniment in 2014 dupa cel organizat in 4 septembrie, conferinta IT bazata pe tehnologii SAP, unde au participat specialisti IT din Cluj Napoca, Sibiu, Brasov, Timisoara, Iasi si Bucuresti.

msg systems Romania este activa pe piata din Cluj din anul 2008, avand in prezent peste 180 de angajati.

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole

Volvo Trucks prezinta noua serie

"Un autocamion care ne va purta in viitor"

FEMINA - Formare pentru jurnalisti


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com