Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  Abordarile inovatoare in eLearning Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

.
Totodata, suntem onorati ca am avut sansa sa fim implicati intr-un proiect de o mare complexitate tehnologica si importanta strategica pentru sistemul educational modern, in care am contribuit la punerea bazelor unor noi abordari si metodologii pentru elaborarea de materiale educationale transdisciplinare pentru nivelul liceal. . 000 de angajati V si SIVECO Management Team.

Adresandu-se organizatiilor private si publice, SIVECO Romania ofera solutii eficiente de eLearning, EAS (Enterprise Application Suite), Document Management, Business Intelligence, eHealth, eGovernment, eAgriculture si eCustoms, pentru piata nationala si internationala. . Nu numai ca aceasta abordare incurajeaza elevii sa lucreze in echipa pentru rezolvarea exercitiilor si proiectelor care combina cunostinte din mai multe discipline, dar contribuie in acelasi timp la diversificarea si cresterea gradului de atractivitate al activitatilor de invatare", a declarat Tiberiu Velter, Director General Unitatea de Management al Proiectelor cu Finantare Externa din cadrul Ministerului Educatiei Nationale din Romania.

Obiectivul general al proiectului desfasurat de Ministerului Educatiei Nationale in perioada decembrie 2009 - noiembrie 2012 l-a reprezentat orientarea procesului educational la nivel de liceu in concordanta cu competentele solicitate de actualul mediu socio-economic si care nu sunt abordate in cadrul procesului traditional de invatare.

Solutia de eLearning dezvoltata de o echipa de specialisti de la SIVECO a constat in dezvoltarea si implementarea unui nou curriculum scolar pentru matematica, stiinte si discipline socio-umane si aplicatii suport pentru dispozitive interactive multi-touch prin care este sprijinita invatarea colaborativa.

Un avantaj important al acestei solutii este dat de metodologia pe care se bazeaza si care permite profesorilor sa creeze noi lectii in concordanta cu cele dezvoltate deja in cadrul curriculumului Solutia de eLearning furnizata de SIVECO Romania pune bazele unor noi abordari si metodologii in elaborarea de continut digital integrat transdisciplinar pentru dispozitive interactive multi-touch

Tehnologia Multi-touch, ca suport pentru invatamantul integrat transdisciplinar, este utilizata in premiera in lume, in liceele din Romania.

Apreciata pentru gradul sau ridicat de inovare si a rolului semnificativ pe care il are in accesul la un invatamant de calitate, solutia de eLearning dezvoltata de SIVECO Romania pentru aceasta tehnologie, in cadrul proiectului initiat de Ministerul Educatiei Nationale, "Proces educational optimizat in viziunea competentelor societatii cunoasterii", a intrat in finala prestigioasei competitii European IT & Software Excellence Awards.

"Invatarea colaborativa asistata de cele mai recente tehnologii informatice, asa cum este si tehnologia multi-touch, reprezinta una dintre cele mai promitatoare inovatii in demersurile de imbunatatire a procesului de predare/invatare. SIVECO Romania s-a specializat in executia de proiecte informatice de mare complexitate si amploare.

De-a lungul celor peste 20 ani de existenta, compania si-a construit o reputatie solida, fiind recompensata cu peste 160 de premii interne si internationale.

SIVECO Romania SA este certificata ISO 9001:2008 de catre compania franceza AFAQ-AFNOR, una din primele 5 companii de audit din lume. Compania dezvolta si exporta solutii IT si proiecte de consultanta cu valoare adaugata ridicata catre tari din Comunitatea Europeana, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si spatiul Comunitatii Statelor Independente . In acest moment Romania reprezinta un studiu de caz concret pentru abordarea invatarii prin metode integrate transdisciplinare si nu mai putem vorbi doar de potential, ci de o istorie documentata", a declarat Radu Jugureanu, eContent Manager, SIVECO Romania SIVECO Romania dezvolta parteneriate solide cu cele mai mari companii de software si hardware din lume:Intel, HP, IBM, Bull, Oracle, Microsoft etc.

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com