Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  Aliatul tau in infectiile Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

Este un remediu corect si te ajuta sa si previi, nu doar sa combati afectiunea. Infectia urinarã este una dintre conditiile patologice frecvente, intalnitã cu incidentã mai mare la femei, din cauza particularitãtilor anatomice, in special vecinãtatea intre orificiul urinar si anus.

50% dintre femei suferã cel putin o datã in viatã de o formã de infectie urinarã, agentul patogen cel mai frecvent implicat fiind bacteria Escherichia coli, responsabilã de producerea a 85% dintre infectii Utilizarea acestuia contribuie la mentinerea sanatatii tractului urinar, la functionarea normala a rinichilor si favorizeaza diureza prin eliminarea din organism a substantelor nocive, a produsilor toxici si substantelor straine sau in exces, rezultate din procesele metabolice.

Detalii gasiti pe: www. uractiv. ro sau facebook. com/LaboratoareleFiterman

Gama Uractiv de la Fiterman Pharma cuprinde produse menite sa te ajute atat la depistarea infectiilor urinare (Uractiv test), cat si la mentinerea sanatatii tractului urinar. Gama Urcativ este o gama complexa care cuprinde produse pentru adulti, dar si produse pentru copii, femei insarcinate sau care alapteaza.

Produsele din Gama Uractiv au la baza inovatia continua, dar si pastrarea valorilor si beneficiilor traditionale.

Noul Uractiv Forte x 10 capsule te ajuta, prin concentratia marita de albastru de metilen si extracte naturale standardizate din strugurii ursului sa lupti eficient impotriva infectiilor urinare, sau sa previi recidivele.

Pentru tine, in aceasta perioada, produsul este disponibil in farmacii si magazinele naturiste intr-un pachet special: Uractiv Forte + CADOU servetele intime umede la un cost de 32 Ron.

Uractiv Forte este recomandat persoanelor cu varsta de peste 12 ani. .

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com