Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  Andrea Schchter participa Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

Camera de Comert si Industrie Romano - Germana (AHK Romania) organizeaza traditionala Receptie de Anul Nou care va avea loc la Palatul Parlamentului din Bucuresti, joi, 23 ianuarie 2014. Prin serviciile pe care le ofera si evenimentele pe care organizeaza, AHK Romania sustine firmele germane la intrarea lor pe piata romaneasca si, in egala masura, este partener pentru companiile romanesti interesate de piata germana.

Discursul festiv va fi sustinut anul acesta de doamna Andrea Schächter, sef misiune Fondul Monetar International pentru Romania.

La Receptie sunt asteptati peste 800 de oaspeti, oameni de afaceri romani si germani, reprezentanti din mediul economic, politic si cultural din Romania si Germania.

Despre AHK Romania:

Camera de Comert si Industrie Romano-Germana, infiintata in septembrie 2002, numara in prezent circa 530 de firme membre si este cea mai mare camera de comert bilaterala din Romania.

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com