Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  Andreea Mihnea este noul Director Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

De la 1 iulie 2013, Ernst & Young a devenit EY, logo-ul s-a schimbat pentru a raspunde acestei modificari, iar noul tagline al companiei este "Building a better working world". In Romania, EY este unul dintre liderii de pe piata serviciilor profesionale inca de la infiintare, in anul 1992. Avem birouri in Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi si Chisinau. Andreea preia astfel conducerea departamentului de Resurse Umane de la Alexandra Bebu, care s-a alaturat recent echipei regionale de Talent Management a EY ]n Europa Centrala si de Sud-Est.

Andreea are peste 10 ani de experienta in managementul resurselor umane pentru companii multinationale precum Tchibo, IBM, sau PayPoint. Am convingerea ca Andreea va coordona acest intreg proces si va consolida cu succes ceea ce am realizat pana in prezent. Cei peste 450 angajati din Romania si Republica Moldova furnizeaza servicii integrate de audit, asistenta fiscala, asistenta in tranzactii si servicii de asistenta in afaceri catre companii multinationale si locale. Aceasta redefinire a identitatii vizuale vine sa reflecte noua strategie a companiei, Vision 2020. La EY punem un accent deosebit pe dezvoltarea programelor noastre de formare continua pentru angajati, precum si pe experientele de lucru in echipe diverse pe care le oferim acestora", concluzioneaza Bogdan Ion, Country Managing Partner, EY Romania si Rep. Moldova.

Despre EY

EY este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 167,000 de angajati in 700 de birouri din 140 de tari si venituri de aproximativ 24,4 miliarde de dolari in anul fiscal incheiat la 30 iunie 2012. Pozitiile pe care le-a ocupat, atat la nivel local, cat si regional in Europa, au inclus arii de competenta precum management si consultanta de resurse umane, schimbare organizationala si executive search.

"Rolul de Director HR in domeniul serviciilor profesionale in Romania este unul deosebit de complex, cu precadere in conditiile actuale de piata si intr-o companie cu portofoliul de servicii pe care il are EY. Recrutarea, formarea si motivarea a 500 dintre cei mai buni profesionisti in consultanta de afaceri din tara este o provocare si un proiect de referinta in cariera mea, pe care imi doresc sa il realizez cu succes", explica Andreea.

Andreea este absolventa a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine din cadrul Universitatii Bucuresti si este formator certificat prin programul Exec-Edu al Asebuss. Este specializata in dezvoltarea si implementarea proceselor si strategiilor privind resursele umane, construirea echipelor si coaching.

"Dezvoltarea si implementarea strategiei de resurse umane a companiei noastre in Romania are multiple implicatii si un impact esential asupra business-ului nostru la nivel local si a celor 500 de angajati care lucreaza in birourile EY din Bucuresti si din tara. Andreea Mihnea este noul Director de HR al EY Romania. Reteaua noastra este cea mai integrata la nivel global, iar resursele din cadrul acesteia ne ajuta sa le acordam clientilor servicii prin care sa beneficieze de oportunitatile din intreaga lume.

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole

COMPARATIV CU ANUL 2010 IN ACEST

000 locuitori, in perioada 7 - 12 decembrie 2011


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com