Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  Andrei Benghea-Malaies se alatura Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

Andrei Benghea-Malaies se alatura Ernst & Young Romania in calitate de Director Executiv si lider al echipei de Asistenta pentru imbunatatirea performantei. In acest context, Andrei va contribui la optimizarea si diversificarea serviciilor noastre de asistenta in afaceri, prin integrarea ofertei noastre de la nivelul ariilor de expertiza cu cea specifica din industriile noastre prioritare. " declara Saulius Adomaitis, Partener si Lider al Departamentului de Asistenta in Afaceri al Ernst & Young Romania.

"Piata serviciilor profesionale este in continua evolutie, odata cu schimbarile si tendintele din industriile importante la nivel local si regional. Experienta pe care am acumulat-o pana acum, in consultanta de management, dar si in pozitii de conducere sau de executie, va oferi o noua perspectiva asupra serviciilor de asistenta in afaceri pe care le oferim pe piata locala", explica Andrei.

Andrei are 10 ani de experienta in servicii profesionale pentru companii multinationale locale si din Europa Centrala si de Est, alaturi de firmele de consultanta McKinsey si Rennaissance Advisors - unde a fost si Partener fondator. Pentru mai multe informatii, vizitati pagina noastra de internet: www. ey. com.
Este un pas important in cariera mea si imi propun sa sprijin compania pentru a crea plus-valoare la cel mai inalt nivel pentru partenerii sai, in cat mai multe si mai diverse arii. Ulterior a fost numit de catre Fondul Proprietatea membru fara drept de vot in Consiliul de Administratie al Transelectrica. Avem birouri in Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi si Chisinau. In ultimul an inainte sa se alature Ernst & Young, Andrei Benghea-Malaies a ocupat pentru scurt timp functia de Chief Executive Officer al Transelectrica.

"Observam o nevoie in crestere de servicii integrate de consultanta in randurile clientilor nostri, in principal datorita provocarilor pietei, dar si datorita limitarilor solutiilor de finantare. Reteaua noastra este cea mai integrata la nivel global, iar resursele din cadrul acesteia ne ajuta sa le acordam clientilor servicii prin care sa beneficieze de oportunitatile din intreaga lume. In acest rol, Andrei va sprijini eforturile companiei de a-si extinde portofoliul de clienti si gama de servicii oferite in departamentul de Asistenta in afaceri.

"Ma bucur sa ma intorc in domeniul consultantei si sa ma alatur unei companii de talia Ernst & Young. Andrei a avut de asemenea o activitate sustinuta in sectorul public: A fost Sef de Cabinet in cadrul Ministerului Finantelor Publice, membru al Consiliilor de Administratie ale Imprimeriei Nationale, ale Loteriei Nationale, CFR si Romaniafilm. Am ales astfel sa dezvoltam aria serviciilor de Asistenta in afaceri cu solutii pentru cresterea performantei clientilor dintr-o perspectiva functionala si de industrie. Cei peste 450 angajati din Romania si Republica Moldova furnizeaza servicii integrate de audit, asistenta fiscala, asistenta in tranzactii si servicii de asistenta in afaceri catre companii multinationale si locale. In acest context, Andrei va contribui la efortul multi-disciplinar prin care raspundem nevoilor clientilor nostri si provocarilor unei piete tot mai dinamice", adauga Bogdan Ion, Country Managing Partner, Ernst & Young Romania.

Andrei detine o diploma MBA din partea INSEAD si este absolvent al Academiei de Studii Economice Bucuresti, Facultatea de administrarea afacerilor in limbi straine.

Despre Ernst & Young

Ernst & Young este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 167,000 de angajati in 700 de birouri din 140 de tari si venituri de aproximativ 24,4 miliarde de dolari in anul fiscal incheiat la 30 iunie 2012. In Romania, Ernst & Young este unul dintre liderii de pe piata serviciilor profesionale inca de la infiintare, in anul 1992.

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com