Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  Anul acesta scrisorile Mosului Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

In comunitatea fondata de Maurer Imobiliare, de Craciun, lucrurile capata valoare si transmit sentimente puternice. Lucrurile donate pot fi atat noi, cat si folosite, dar in stare decenta. Pentru Avantgarden3 Brasov sarbatorile de iarna inseamna camin, familie si momente de suflet. Pelicanului blocul B9, parter. Locul de colectare este la biroul de consiliere Avantgarden 3 Brasov, Str. Din dorinta de a impartasi aceste trairi si celor mai putini norocosi, devenim ambasadorii lui Mos Craciun!

Marti, 17 decembrie, incepand cu orele 18. 00 esti invitat la concertul caritabil sustinut de Paula Seling in cartierul Avantgarden 3 Brasov! Pentru a se contura o atmosfera cat mai aproape de sufletele celor prezenti, seara va fi deschisa de colindele corului de copii din cartier si de formatia Tempo. Fiind un concert caritabil, toti banii stransi se vor dona copiilor din orfelinatele Dacia si Rupea.

Te invitam sa faci si tu parte din magia sarbatorilor pentru copii! Pana in data de 16 decembrie 2013, poti dona copiilor din aceste orfelinate haine, incaltaminte, rechizite, jucarii sau orice suma de bani. Distribuirea donatiilor se va face pe data de 17 decembrie, in cadrul concertului caritabil.

Mai multe detalii puteti afla pe pagina de Facebook a Avantgarden3 Brasov!

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com