Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  Avantgarden 3 Brasov sponsorizeaza Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

La competitie au participat 41 de cluburi, totalizand 155 de baieti si 95 de fete.

Echipa Clubului Sportiv Luna a fost antrenata de catre profesorii George Munteanu si Cristina Dima, doua nume de referinta in natatie, medaliati ai campionatelor nationale si europene.

Juniorii au revenit in Brasov cu un titlu de campion national si cu alte premii insemnate. Rezultatele obtinute merita consemnate:

- Raul Neama: campion national in proba de 50 m fluture si locul 2 la 100 m fluture, 50 si 100 m craul

- Cosmin Spinu: locul 4 in probele 200 m mixt,100 si 200 m fluture

- Sebastian Stinceanu: locul 5 in proba 100 m fluture

- Horia Lungu: locul 6 in proba 50 m craul

- Diana Pitigoi: locul 7 in proba 50 m bras

In incheierea concursului, echipa de inotatori formata din Cosmin Spinu, Mihai Stroe, Raul Neama si Horia Lungu, a devenit si vicecampioana la proba de stafeta baieti 4x100 mixt.

Pentru rezultatele obtinute in acest campionat, Raul Neama a fost premiat cu suma de 1000 de euro de compania Maurer Imobliare Brasov. Incurajam si urmatoarele competitii ale copiilor si speram la cat mai multe medalii!

Despre Avantgarden 3

Dezvoltatorul MAURER IMOBILIARE este o societate cu capital privat german care construieste cel mai extins complex rezidential din Brasov, AVANTGARDEN. Pentru fiecare loc I obtinut la probe nationale, compania Maurer Imobiliare acorda un premiu de 1000 de euro castigatorilor, dorind in felul acesta sa incurajeze competitia si performantele sportive.

Saptamana trecuta, sportivii brasoveni au participat la Campionatul National de Juniori II, care s-a desfasurat la Bazinul Olimpic "Gheorghe Demeca" din Baia Mare. Incepand din acest an dezvoltatorul Maurer Imobiliare acorda sprijin financiar echipei de inot juniori a Clubului Sportiv Luna din Brasov.

Implicarea companiei a venit din dorinta de a acorda o sansa acelor copii talentati, care nu au intotdeauna posibilitatea de a participa la concursurile de natatie organizate in tara sau in afara Romaniei. Gratie acestui demers, tinerii inotatori au concurat constant la competitiile de profil, reusind sa obtina de fiecare data performante. Proiectul Avantgarden 3 a demarat in iulie 2009 si prevede construirea a pana la 1500 de locuinte, cu termen de finalizare in 2013.

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com