Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  BAteam si Innovations Software Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

Din 2008 a devenit membru al grupului Bosch. Regulile de business sunt create dinamic prin selectarea unor componenete grafice de interogare sau de realizare a unei actiuni in functie de nevoile de business din momentul respective. Solutiile dezvoltate de Innovations au fost implementate in banci, societati de asigurare, societati cu profil medical, telecomunicatii, retail, automoto, logistica si chiar de furnizori de servicii IT.

Innovations a fost infiintata in 1997 in Immenstaad, Germania. In 3-6 luni regulile si procesele cele mai importante dintr-o companie pot fi optimizate, implementate si monitorizate folosind solutii de tip Business Rules Management Systems si Business Process Management.
Suntem siguri ca integrarea unor solutii de tip Business Rules Management Systems, de talia lui Visual Rules BRMS va asigura o finalitate serviciilor noastre, aducand rezultate imediate de business clientilor nostri. " spune Cristian Pielescu, Managing Partner al BAteam.

Despre BAteam. BATeam anunta intrarea pe piata romaneasca a platformei IT si business Visual Rules, dezvoltat de Innovation Software Technology Corp, unul din primii trei funizori mondiali de platforme de tip Business Rules Management Systems, conform Forrester De exemplu in sectorul bancar, in urma implementarii solutiei, se reduce timpul de aprobare a unui dosar de credit cu 60%-70% si scad costurile de underwriting cu peste 50%.

BAteam pune astfel la dispozitia managerilor un instrument care permite adaptarea si implementarea rapida a regulilor de business la nevoile pietei, fara interventii majore din partea IT.

"Modelarea regulilor in platformele de tip Business Rules Management Systems (BRMS) aduce un plus serviciilor noastre de consultanta.
In aceasta perioada companiile nu isi permit sa investeasca masiv resurse financiare si umane si nici nu au timp sa astepte rezultate din implementarea unor solutii IT de anvergura gen ERP, CRM. BAteam ofera consultanta de tip business process re-engineering/management. Sediile regionale sunt la Chicago pentru America de Nord si de Sud si la Singapore pentru Asia-Pacific.

Pentru mai multe informatii despre Innovation, accesati www. visual-rules. com. Innovations ofera solutii si servicii pentru sectorul financiar, care au la baza tot platforma BRMS, in special pentru Credit Risk Mangement, Customer Relationship Management, Fraude etc. Orice modificare presupune importante investitii si se poate face doar daca managementul are la dispozitie resurse specializate cu inalta pregatire tehnica.
Solutiile de tip Business Rules Management Systems (BRMS), izoleaza regulile de business din aplicatiile existente in companie si permit utilizatorilor de business sa intervina asupra acestora in timp real si cu un ajutor limitat din partea departamentului IT. Optimizari rapide si de efect se pot obtine doar prin asocierea cunostintelor de business ale consultantilor cu solutiile IT care permit modelarea regulilor si proceselor de business. BAteam este o companie de consultanta orientata catre rezultate iar metodologia folosita este bazata pe o abordare pragmatica in analiza si optimizarea business-ului clientilor. Aceasta abordare impreuna cu solutiile de tip Business Rules Management Systems si Business Process Management asigura rezultate rapide si se concentreaza pe optimizare de procese, profitabilitate si eficienta.
BAteam ofera un portofoliu integrat de solutii: analiza proceselor curente ale unei companii (As-Is), definirea proceselor optime viitoare (To-Be) si implementarea modificarilor in organizatie, inclusiv modificarile solutiilor IT existente sau implementari de solutii noi de tip BRMS si BPM.
Pentru mai multe informatii despre BAteam, accesati www. BAteam. ro
Cristian Pielescu, Managing Partner, Tel +40(0) 031 4251 901, Email: Cristian. Pielescu@BAteam. ro


Despre Innovations. Companiile devin flexibile si se pot adapta in timp real schimbarilor din piata.
Visual Rules, una din platformele de top de tip Business Rules Management Systems (BRMS), este dezvoltata de Innovations Software Technology Corp. , membru a Grupului Bosch, unul dintre cei mai de marca furnizori de platforme de tip Business Rules Management si de solutii adresate sectorului financiar.

Visual Rules permite atat utilizatorilor de business cat si specialistilor IT sa creeze, optimizeze si sa administreze regulile de business. Innovations Software Technology este unul din primii trei furnizori internationali de platforme de tip Business Rules Management System, conform clasamentelor realizate de compania de cercetare Forrester. .

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com