Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  Banca Comerciala Carpatica Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

Produsele si serviciile financiare oferite de BCC sunt diversificate si adaptate cerintelor clientilor persoane fizice, IMM-uri si Corporatii. BCC promoveaza inteligenta autohtona, capitalul uman si financiar, dovedind transparenta, operativitate si flexibilitate in rezolvarea problemelor partenerilor sai de afaceri. In prezent, banca detine o retea teritoriala vasta acoperind toate judetele tarii si Bucuresti. In luna martie Banca Comerciala Carpatica ofera clientelor sale dobanzi mai mici la cardurile de credit. Promotia consta in reducerea cu 3 puncte procentuale a dobanzii standard pentru cardurile Visa Classic, Visa Smart si wwShopPing. In plus, prin Visa Smart se pot refinanta cardurile de credit ale altor banci.

Banca Comerciala Carpatica

Banca Comerciala Carpatica este o institutie financiara cu capital social majoritar romanesc, ale carei actiuni sunt listate la categoria intai a Bursei de Valori Bucuresti.

Banca Comerciala Carpatica a fost infiintata la Sibiu in data de 15 iulie 1999. Ne dorim, astfel, sa inlesnim bucuria si emotia de a darui si vrem ca aceasta campanie sa fie un cadou pentru toate doamnele si domnisoarele" declara Georgiana Coanda, Director General Adjunct BCC.

Cardurile de credit Visa Classic, Visa Smart si wwShopPing din portofoliul Bancii Comerciale Carpatica, ofera pe langa perioada extinsa de gratie, de pana la 55 de zile, si o serie de avantaje precum comisioane 0 la platile la comercianti, respectiv o serie de asigurari incluse pentru cumparaturi on-line: cel mai bun pret, protectia cumparaturilor si siguranta pe internet, acestea din urma oferite pentru Cardul de credit MasterCard wwShopPing. Oferta este valabila pentru o perioada de 3 luni de la data acordarii acestora si se adreseaza doamnelor si domnisoarelor care solicita unul dintre aceste carduri incepand cu 01. 03. 2013 si pana in 29. 03. 2013.

"Luna martie, pe care in special femeile o asteapta nu doar pentru ca marcheaza primavara, dar si pentru ca este o luna dedicata lor, ne-a inspirat in lansarea promotiei prin care reducem dobanda standard la cardurile de credit cu 3 puncte procentuale.

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com