Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  Banca Comerciala Feroviara Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

Strategia de dezvoltare a retelei teritoriale a bancii prevede, pentru perioada imediat urmatoare si deschiderea unei sucursale in Constanta.

Cu un actionariat in intregime romanesc, politica de dezvoltare a Bancii Comerciale Feroviara vizeaza o cat mai buna acoperire a spatiului economic precum si o crestere sustenabila a cifrei de afaceri, bazata pe o atitudine prudenta in administrarea riscurilor specifice, care sa asigure stabilitatea si viabilitatea institutiei pe termen lung. Banca Comerciala Feroviara inaugureaza astazi 19 octombrie 2011 prima unitate operationala din Oradea, in Piata Unirii numarul 8 si va fi deschisa zilnic intre orele 9. 00 si 17. 30. Numarul unitatilor Banca Comerciala Feroviara se ridica pana in acest moment la 17 unitati teritoriale active.

Unitatile Banca Comerciala Feroviara ofera clientilor, persoane fizice si juridice, o gama variata si atractiva de produse si servicii, in lei si in valuta, inclusiv solutii personalizate si flexibile, la standarde ridicate de calitate.

Toti clientii bancii beneficiaza de oferte promotionale pentru produsele de economisire: dobanzi foarte atractive pentru depozitele Intercity, depozite cu plata dobanzii la scadenta, cu termen de constituire de 3 luni precum si acordarea unui bonus de 0. 25% pentru toate depozitele in RON si EUR constituite prin aplicatia BCF online, cu termen de constituire mai mare de 1 saptamana.

Mai multe detalii despre produsele si serviciile Bancii Comerciale Feroviara gasiti pe site-ul BCF: www. bfer. ro sau puteti obtine direct la sediile unitatilor teritoriale ale bancii.

Banca Comerciala Feroviara are 17 unitati functionale, fiind prezenta in Bucuresti, Arad, Baia Mare, Cluj, Sibiu, Timisoara, Brasov, Targu Mures, Craiova si Oradea.

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole

Romania pleaca cu a 10-a sansa

ro si in toate locatiile Stanleybet din tara


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com