Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  BearingPoint Romania anunta Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

Serviciile noastre sunt apreciate de clienti. "

Pentru anul in curs, BearingPoint intentioneaza sa-si continue strategia de crestere internationala prin deschiderea de noi birouri si printr-o alta alianta globala care va fi anuntata in curand.

Despre BearingPoint

Consultantii BearingPoint inteleg ca lumea afacerilor se schimba constant, iar complexitatile rezultate cer solutii inteligente si adaptabile. Aceasta crestere a fost realizata in cadrul unui numar de segmente industriale, inclusiv pe segmentul bancar si piete de capital, care a cunoscut rate de crestere de ordinul zecilor.

"Probleme cum ar fi Big Data, societatea din mediul online, precum si reglementarile numeroase determina modificari fundamentale in lumea afacerilor. BearingPoint a demonstrat o crestere profitabila determinata atat de expansiunea geografica cat si de cresterea organica si este increzatoare in ceea ce priveste perioada viitoare.

Proiectele axate pe durabilitate, reglementare si digitalizare, precum si pe consultanta bazata pe produsele si serviciile marca BearingPoint (ABACUS, Hypercube, Infonova etc) au reprezentat stimulente puternice de crestere a afacerilor. Clientii nostri, indiferent daca fac parte din domeniul comercial, financiar sau guvernamental, experimenteaza rezultate reale atunci cand lucreaza cu noi. In conditiile unor noi provocari pentru firmele de consultanta, BearingPoint a inregistrat cresteri semnificative la nivel international, dar si in Romania. BearingPoint are in prezent 30 de filiale in 18 tari si, impreuna cu reteaua sa de consultanta la nivel mondial, deserveste clienti in peste 70 de tari. Acestea duc la noi provocari - nu numai in ceea ce priveste managementul companiilor, dar si pentru firmele de consultanta. In plus, la sfarsitul anului 2013 firma a achizitionat compania germana RiValue, specializata in managementul riscului si raportare, precum si firma britanica de consultanta Trinity Horne. Combinam aptitudinile industriale, operationale si tehnologice, cu active proprii si alte active, pentru a croi solutii pentru provocarile cu care se confrunta fiecare client in parte. Dorim ca anul acesta sa crestem cu inca 50% numarul acestora", spune Christian Gurny, Partener BearingPoint Romania.

BearingPoint, una dintre cele mai importante firme de consultanta in management si tehnologie din Europa, a inregistrat venituri de 550 de milioane de euro in 2013, in crestere cu 8,4 procente fata de anul precedent. Aceasta abordare adaptabila este inima culturii noastre si a condus la relatii de lunga durata cu multe dintre companiile si organizatiile de top din lume. Cei 3350 de oameni ai nostri, impreuna cu reteaua noastra globala de consultanta deservesc clienti in peste 70 de tari si se angajeaza alaturi de acestia pentru obtinerea rezultatelor masurabile si a succesului de lunga durata.

Pentru informatii suplimentare va rugam consultati: www. bearingpoint. com

Dimpotriva, cresterea noastra este durabila, stabila si profitabila. In plus, presiunea asupra companiilor de a dezvolta modele de afaceri durabile in urma crizelor financiare si lipsei resurselor necesita idei inovatoare. In acelasi timp, firma si-a extins operatiunile si portofoliul de servicii la nivel global. Cele mai mari cresteri au fost inregistrate in industriile auto, energie, farmaceutice si chimice, precum si telecomunicatii. "In 2014 ne vom concentra, in Romania, pe aceste industrii, dar si pe domeniul bancar si piete de capital", declara Christian Gurny, Partener BearingPoint Romania.

"BearingPoint Romania a avut o contributie importanta la succesul intregii firme, veniturile au crescut in anul 2013 cu peste 50%, iar numarul angajatilor din cele doua birouri din Bucuresti si Sibiu a crescut cu 46%. BearingPoint a deschis birouri noi in China si in Ucraina si a stabilit aliante strategice in Turcia si Spania. Mai mult decat oricand, exista necesitatea de a conecta strategiile de afaceri cu noi oportunitati si evolutii tehnologice si de a adapta abordarea consultantei la cerintele clientilor, care se schimba rapid. Realizam acest lucru imbinand abilitatile de management cu cele tehnologice in intreaga lume", spune Peter Mockler, Managing Partner la BearingPoint. "Dezvoltarea afacerilor noastre este o reflectare a valorii tangibile a afacerilor pe care serviciile noastre de consultanta le-o ofera clientilor nostri. Aceasta este subliniata, de asemenea, de faptul ca nu am crescut pur si simplu doar prin extindere.

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole

Invitatie - Academia de Studii

p


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com