Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  CRESCENDO isi extinde capabilitatile Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

Aceasta desemnare, impreuna cu statutul de partener Vblock Qualified, acordat companiei de catre alianta VCE in luna Mai a acestui an, recunoaste expertiza unica CRESCENDO in a promova si implementa infrastructuri "Cloud" complete, bazate pe tehnologiile Cisco si parteneriatele strategice dintre Cisco, EMC, Vmware si VCE.

Pentru obtinerea statutului de Cisco Cloud Builder, CRESCENDO a demostrat ca detine competentele necesare pentru a oferi servicii profesionale (consultanta, implementare, integrare si suport) la standardele de calitate impuse de Cisco, pentru toate componentele unei infrastructuri Cloud (securitate, retea, calcul, solutii de stocare si virtualizare), inclusiv aplicatii de management a infrastructurilor Cloud Expertiza Cloud devine o solutie din ce in ce mai importanta pentru Romania prin urmare, suntem foarte multumiti de certificarea CRESCENDO ca partener Cisco Cloud Builder. " afirma Cristian Popescu, Country Manager, Cisco Romania.

Despre programul Cisco Cloud Builder

Progamul Cisco Cloud Builder certifica partenerii in construirea solutiilor cloud si oferirea de servicii profesionale bazate pe tehnologiile cloud ale Cisco. . " afirma Marius Tulea, General Manager al CRESCENDO. "In plus, impreuna cu statutul de Vblock Qualified Partner, valideaza angajamentul nostru, expertiza si investitiile continue in cloud computing si, nu in ultimul rand, practica noastra matura intr-un domeniu inca tanar precum virtualizarea. Potrivit Cisco Global Cloud Index intre anii 2010 si 2015 traficul global cloud va creste, pentru ca dupa 2015 el sa reprezinte o treime din totalul traficului centrelor de date la nivel mondial. Pana in prezent, CRESCENDO a implementat cu succes infrastructuri Cloud (Private Cloud, Hybrid Cloud) si alte solutii dedicate centrelor de date, integrand tehnologiile mai multor parteneri, pentru un numar de clienti cheie. Programul propune un training pentru a ajuta partenerii sa isi insuseasca toate competentele in vanzarea si implementarea solutiilor de Cloud Cisco si a aproba solutii de la terti parteneri intr-o solutie integrata Cloud. Asteptam cu nerabdare sa capitalizam competentele si experienta dobandita si sa dezvoltam - alaturi de clientii nostri - proiecte care sa sprijine efortul lor de a integra tehnologii multi - vendor si a migra spre Cloud Computing. " completeza Marius Tulea.

"Tehnologia Cloud este unul din elementele cheie ale domeniului IT, care transforma modul in care acesta este utilizat de catre companii. Casa de solutii CRESCENDO, integrator specializat de solutii si servicii IT&C, anunta astazi intrarea in programul Cisco Cloud, devenind prima companie IT&C din Romania certificata Cisco Cloud Builder. De altfel, denumirea "Builder" valideaza tocmai competenta partenerului in toate cele trei aspecte ale unei implementari Cloud: infrastructura, aplicatii de management si servicii profesionale si ofera garantia calitatii serviciilor si solutiei contractate.

Despre CRESCENDO

CRESCENDO, Casa de solutii IT&C, furnizeaza aplicatii, solutii de infrastructura si servicii de integrare personalizate prin care organizatiile obtin maximum de castig din informatiile de afaceri. Clientii Casei de solutii CRESCENDO economisesc efort si resurse, pentru ca gasesc sub acelasi acoperis punctul unic de contact pentru implementarea de noi solutii IT&C si pentru integrarea lor cu cele existente.

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com