Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  CRESCENDO si Arcsight parteneriat Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

Clientii Casei de solutii CRESCENDO economisesc efort si resurse, gasind sub acelasi acoperis punctul unic de contact pentru implementarea de noi solutii IT&C si pentru integrarea lor cu cele existente. Solutiile tip SIEM (Security Information & Event Management) asigura monitorizarea in timp real - prin intermediul unei console unice - a evenimentelor de securitate (SEM - Security Event Management), coroborate cu informatiile de securitate (SIM - Security Information Management) de la nivelul intregii infrastructuri IT&C.

Pozitionat de catre Gartner in cadranul "Leaders / Visionaries" al aplicatiilor SIEM, portofoliul de solutii Arcsight asigura colectarea si agregarea datelor, coreleaza log-urile, analizeaza rolurile utilizatorilor si semnalizeaza alertele din retea, pentru a extrage, pastra si raporta cine, ce, unde, cum si din ce cauza s-a produs evenimentul / incidentul de securitate.

Practic, solutiile Arcsight se circumscriu infrastructurii IT&C a unei organizatii cu scopul de a monitoriza functionarea componentelor software & hardware si activitatea fiecarui utilizator dar si de a normaliza, a sorta inteligent informatiile, a face corelatii intre diverse evenimente de securitate si a furniza rapoarte sintetice. "Un exemplu elocvent pentru comportarea inteligenta a produsului il constituie modul in care acesta coreleaza informatiile despre utilizatori, putand decela si inregistra activitatea acestora in cadrul unei aplicatii chiar daca au utilizat credentiale identice; evident, acest lucru se face pe baza integrarii informatiilor cu privire la identitatea declarata la alte niveluri, cum ar fi cel al statiei de lucru sau domeniului" - afirma dl. Prin recentul parteneriat incheiat cu ArcSight, companie a Hewlett-Packard si unul dintre cei mai importanti furnizori globali de solutii de monitorizare a evenimentelor de securitate la nivelul infrastructurilor IT&C, CRESCENDO ofera clientilor sai o abordare holistica pentru securizarea retelelor, aplicatiilor si datelor companiilor, care asigura continuitatea afacerii.

CRESCENDO, Casa de Solutii IT&C, anunta incheierea parteneriatului cu ArcSight, companie a Hewlett-Packard si unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii de securitate SIEM (Security Information & Event Management) dedicate monitorizarii evenimentelor de securitate la nivelul infrastructurilor IT&C ale companiilor si organizatiilor guvernamentale. In urma acestui parteneriat, echipa CRESCENDO este abilitata sa ofere intreaga gama de servicii, prin care asigura o abordare holistica pentru securizarea retelelor, aplicatiilor si datelor companiilor, pentru sustinerea continuitatii proceselor de business ale oricarei afaceri Cristian Mierlea, Business Unit Manager - IT Infrastructure Solutions, Crescendo.

Beneficiul major pentru companii si organizatii guvernamentale este dat de vizibilitatea completa atat asupra intregii infrastructuri IT&C - retea, aplicatii, date - cat si asupra activitatii utilizatorilor, prin care sunt identificate si atenuate amenintarile cibernetice si riscurile informatice, ceea ce ofera un plus de protectie si siguranta cu privire la mentinerea continuitatii afacerii.

In plus, portofoliul de solutii Arcsight constituie un bun instrument in sustinerea implementarii si gestionarii sistemelor pentru Managementul Securitatii Informatiei (ISO/CEI 27001:2006), Managementul Serviciilor IT (ISO/IEC 20000:2005) si Managementul Continuitatii Afacerii (BS 25999:2006), sisteme care ofera acestor companii avantaje competitive in piata.

"Solutiile ArcSight, coroborate cu experienta noastra de integrator IT&C si cu certificarile companiei in zona de securitate a informatiei, garanteaza companiilor si organizatiilor guvernamentale atingerea obiectivele de siguranta si disponibilitate, care asigura continuitatea afacerii, pe fondul unei investitii care se amortizeaza rapid si ale carei valori se situeaza mult sub costurile, directe si indirecte, ale unui incident semnificativ de securitate informationala. " completeaza dl. . ) genereaza date la fiecare milisecunda, in fiecare zi, organizate in fisiere de tip "log". Prin parteneriatele noastre cu lideri mondiali din industria IT&C, clientii Casei de solutii CRESCENDO beneficiaza de solutii profesionale moderne, validate la nivel international.

CRESCENDO, casa de solutii IT&C
Strada Fecioarei nr. 13, sector 2, Bucuresti, Romania, Tel. : 021-211 18 58; 021-211 18 60 Marius Tulea, Director General al Crescendo.

Despre CRESCENDO

CRESCENDO, Casa de solutii IT&C, furnizeaza aplicatii, solutii de infrastructura si servicii de integrare personalizate, prin care organizatiile obtin maximum de castig din informatiile de afaceri.

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com