Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  Carrefour Romania anunta finalizarea Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

Grupul Carrefour in Romania anunta remodelarea fostului magazin Angst de pe strada Ghetarilor, nr. 23-25, sector 1, Bucuresti care a devenit, incepand de astazi, cel de-al 17-lea magazin de proximitate Express.

Magazinul Express combina traditia si calitatea Angst cu experienta si inovatia Carrefour si indeplineste in acelasi timp dorinta Carrefour de a fi mai aproape de clienti, de a aduce produsele si calitatea Carrefour in inima cartierelor.

Express Angst Ceasornicului este cel de-al 17-lea magazin de proximitate din portofoliul Carrefour, primul magazin Carrefour Express fiind deschis pe 12 octombrie 2011 in Piata Domenii.

Magazinul este pozitionat pe strada Ghetarilor, nr. 23-25, sector 1, Bucuresti si este deschis de luni pana vineri in intervalul orar 8:00-22:00, iar de sambata pana duminica in intervalul 8:00-18:00.

Angst este furnizorul Carrefour de multa vreme si are produse de foarte buna calitate, deja bine cunoscute in Romania iar in acelasi timp are si o retea proprie de magazine. Angst este un brand recunoscut si foarte apreciat de consumatori.

Carrefour opereaza in prezent in Romania 3 formate de magazine, cu un total de 106 de magazine:

1. 24 hipermarketuri Carrefour;

2. 65 supermarketuri Carrefour Market;

3. 17 magazine de proximitate, Express.

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com