Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  Carrefour a pregatit 42000 Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viata de zi cu zi. În fiecare zi, acesta primeste în magazinele sale  peste 10 milioane de clienti din lumea întreaga, oferindu-le o gama larga de produse si servicii la preturi echitabile.   În România, Grupul Carrefour numara 162 de magazine dintre care 26 hipermarketuri Carrefour, 81 supermarketuri Market, 47 magazine de proximitate Express, 7 magazine de proximitate Contact si un magazin de comert online: www. carrefour-online. ro.

Carrefour România ofera 42. 000 de pachete cu rechizite, orare, dulciuri si alte surprize copiilor de clasa 1 din cele 16 orase în care este prezent cu hipermarketuri, cu ocazia începerii noului an scolar.

Înca din prima zi de scoala, echipele Carrefour au pornit încarcate cu cadouri si ghiozdane pentru a-i surprinde pe cei mici într-una din cele mai emotionante zile din viata lor. În perioada 15-26 septembrie, vor fi vizitate toate scolile din cele 16 orase în care exista hipermarketuri Carrefour, pentru ca fiecare elev de clasa I sa primeasca un pachet cu dulciuri si rechizite.

Cu acordul si sprijinul Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti si al Inspectoratelor Scolare Judetene, Carrefour desfasoara o actiune de amploare în toate scolile din Bucuresti, Brasov, Ploiesti, Constanta, Iasi, Cluj, Braila, Suceava, Pitesti, Focsani, Oradea, Sibiu, Buzau, Drobeta, Botosani si Galati.

„Carrefour se implica activ în viata comunitatilor în cadrul carora este prezent, asa ca am dorit sa fim alaturi de cei mici în acest moment atât de important pentru ei - prima zi de scoala. Speram ca pachetelele pregatite sa le fie de folos noilor elevi pe care îi si invitam în magazinele noastre pentru a se bucura de celelalte surprize pregatite special pentru ei” a declarat Teodora Juravle, Manager Comunicare Carrefour România.

Actiunea a fost posibila cu ajutorul partenerilor nostri: Nestle România, RTC Proffice Experience, Savcom, Family Care, Total Office si Tymbark. .

Despre Carrefour

Cu peste 10. 100 de magazine în 34 de tari, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numarul unu în Europa.

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com