Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  Carrefour deschide cel de-al Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

In judetul Timis, Carrefour mai opereaza inca 2 supermarketuri Carrefour Market, in Sannicolau si Lugoj, deschise din 2008.

Carrefour Market Timisoara Clasic isi desfasoara activitatea pe un spatiu de vanzare de aproximativ 560 m. p urmand aceeasi strategie de "preturi mici, zilnic".

Modelul comercial se axeaza pe o gama de aproximativ 5. 500 de produse, iar oferta include peste 1. 000 de articole marca proprie Carrefour.

Date cheie:
1. Adresa: Bd. Dambovita, Nr. 49A, Timisoara, judetul Timis
2. Prezent in 32 de tari din lume cu peste 9. 500 magazine, grupul Carrefour numara aproximativ 471. 000 de angajati. Mijloace de transport: liniile de tramvai 7,9 si Express 8
4. In acest sens, Carrefour Market schimba sau ramburseaza in 7 zile suma platita pentru un produs daca acesta nu satisface deplin asteptarea clientului, din punct de vedere calitativ. "Satisfactie sau rambursare!".
 Produse Marca Proprie Carrefour. "Economisesti si ai si calitate!": Carrefour Market ofera in gama sa, peste 1. 000 de produse marca proprie Carrefour.
 Proximitate : este primul atribut care diferentiaza supermarketul de hipermarket. Echipa este formata din aproximativ 50 de angajati bine formati care vor raspunde cu promptitudine la solicitarile clientilor
7. Supermarketul trebuie sa devina un vecin de incredere, unde gasesti zilnic, tot ce ai nevoie.
 Produse Dietetice: Carrefour Market include in gama si produse speciale pentru sanatatea clientilor sai.
 Fructe si Legume : gama de produse include si o varietate de fructe si legume, majoritar din Romania, de o calitate impecabila si de o prospetime controlata zilnic de echipele care se ocupa de controlul de calitate.
 Profesionalismul echipelor: noul supermarket functioneaza cu o echipa de aproximativ 50 de profesionisti, bine formati, care vor raspunde cu promptitudine solicitarilor clientilor, zilnic.

Grupul Carrefour este cel mai mare distribuitor european si cel de-al doilea la nivel mondial. Gama de produse cuprinde in jur de 5. 500 de articole, este diversificata si satisface in mare parte nevoile curente ale consumatorilor:
 lactate-branzeturi
 mezeluri
 carne
 produse congelate
 semipreparate
 bacanie : conserve, dulciuri, cafea, paste fainoase, zahar, biscuiti
 panificatie-patiserie
 legume - fructe
 apa, sucuri, bauturi
 produse de igiena
 intretinerea casei
 produse cosmetice

8. In Romania, la ora actuala, Grupul Carrefour opereaza 25 de hipermarketuri Carrefour, 3 magazine de proximitate Carrefour Express si 43 de supermarketuri. Plaja orara de deschidere larga : Luni - Sambata : 8:00-22:00, Duminica: 8:00-18:00
3. Suprafata de vanzare : 560 mp
5. 5 case de marcat
6. Carrefour doreste sa fie mai aproape de clientii sai, astfel incat continua expansiunea deschizand cel de-al treilea supermarket Carrefour Market din Timisoara, langa Piata Flavia, Bd. Dambovita, Nr. 49A, maine 14 decembrie, ora 8:00.

Supermarketul Carrefour Market Timisoara Clasic este cel de-al treilea din Timisoara, dupa Carrefour Market din Centrul Comercial Bega Timisoara, deschis in iunie 2009 si cel deschis luna trecuta langa Piata Dacia. Paleta de servicii include:
 apel gratuit pentru clientii Carrefour care doresc sa afle diferite informatii legate de produsele, serviciile disponibile, precum si alte informatii utile: TELVERDE 0800 0800 02, disponibil 24 de ore din 24, in fiecare zi a saptamanii;
 multiple modalitati de plata: cu tichete de masa sau utilizand carduri bancare, inclusiv cardul Carrefour MasterCard;
 reincarcare electronica prepay pentru telefoanele mobile.

Carrefour Market este o noua forma de comert care se caracterizeaza printr-o serie de atribute care il diferentiaza de hipermarket:
 Rapiditate la case : intrucat cumparaturile din supermarket sunt in principal axate pe produse de baza, alimentare, cosul fiind mai mic, rapiditatea trebuie sa fie un atuu. In plus, ne angajam sa fie un maxim de 3 clienti la o casa si daca este cazul, sa deschidem imediat o casa suplimentara.
 Prospetime si Calitate: toate produsele alimentare sunt atent verificate printr-un sistem de control sanitar-veterinar si calitativ, astfel incat clientii Carrefour sa gaseasca zilnic produse de calitate si foarte proaspete.

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com