Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  Carrefour deschide la finalul Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

Ne bucuram sa continuam in acest fel parteneriatul inceput cu NEPI in anul 2011, prin redezvoltarea centrului comercial Ploiesti Shopping City. ", a declarat Anca Damour, directorul Carrefour Property Romania.

Despre Carrefour:
Cu peste 9. 900 de magazine in 33 de tari, grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numarul 1 in Europa. De peste 50 de ani, Carrefour se afirma ca un partener zilnic pentru peste 25 de milioane de clienti din Europa, Asia si America Latina. Centrul comercial Galati Shopping City, dezvoltat de NEPI in stransa colaborare cu Carrefour Romania, va ajuta la dezvoltarea economica a zonei orasului Galati, prin crearea unui numar considerabil de locuri de munca. Carrefour Romania anunta lansarea viitoare a unui nou hipermarket, in incinta centrului comercial Shopping City Galati, dezvoltat de NEPI, pe bulevardul George Cosbuc nr. 251, Galati.
In cursul lunii iunie 2013, cele doua companii au agreat termenii comerciali privind prezenta unui hipermarket Carrefour in suprafata totala de 9. 600 mp in cel mai nou centru comercial al orasului Galati, a carui inaugurare este prevazuta de catre dezvoltator pentru trimestrul IV 2013.

Shopping City Galati va fi ridicat respectand exigentele dezvoltarii durabile, pe un teren in suprafata de aproximativ 12 hectare si va include, pe langa hipermarket-ul Carrefour, si un ,,shopping mall’’ de aproximativ 20. 000 mp cu retaileri nationali si internationali, precum si o zona de divertisment si un food court. Cu peste 3 miliarde de operatiuni la casa, prin intermediul tuturor activitatilor sale, Grupul isi asuma responsabilitati economice, sociale si de mediu si garanteaza pentru calitatea produselor sale si securitatea clientilor sai.
In Romania, Grupul Carrefour numara 122 magazine (aproximativ 9. 000 de angajati) dintre care: 24 de hipermarket-uri "Carrefour", 69 de supermarket-uri "Market", 28 de magazine de proximitate "Express" si 1 website de comert online: www. carrefour-online. ro.


Despre NEPI:
New Europe Property Investments plc este o companie infiintata pentru a investi in proprietati comerciale, in principal in Romania, unde Grupul este activ inca de la infiintarea sa, in 2007.
Grupul este in prezent listat pe piata principala a Bursei de Valori din Johannesburg (Africa de Sud), pe segmentul AIM al London Stock Exchange si la Bursa de Valori Bucuresti.
Clientii noului centru comercial vor avea la dispozitie peste 1. 400 locuri de parcare gratuite, cu acces din bulevardele adiacente.

"Prin prezenta hipermarket-ului Carrefour in Galati - retailerul alimentar preferat al romanilor - dorim sa venim mai aproape de clientii nostri prin anticiparea dorintelor acestora, oferindu-le produse la preturi imbatabile, pentru o calitate mai buna a vietii in fiecare zi.

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole

MOLIPSESTE-TE si tu de la proiecte-structuralero

Structural ConsultingTM Group a lansat un nou portal de informare, www


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com