Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  Castigatorii lunii ianuarie Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

Prima cheie se obtine dupa inregistrarea in competitie. Cheile pot fi obtinute in mai multe feluri: cumparand cu Lyoness Loyalty Merchants, jucand "Coin Rush" si participand in mini-jocurile saptamanale de pe platforma Shopping Treasure sau recomandand aceste jocuri prietenilor. Castigul total in cadrul campaniei Shopping Treasure se ridica la 2. 000. 000 de euro si se atribuie in cadrul a 12 extrageri lunare de 125. 000 de euro fiecare si in cadrul unei extrageri anuale de 500. 000 de euro. Peste 2,6 milioane de membri folosesc avantajele Lyoness in cadrul celor 29. 000 Loyalty Merchants din intreaga lume. Marele premiu in valoare de 20. 000 de euro merge catre un castigator din Baia de Aries, Romania. Momentul a fost surprins de echipa TV a Lyoness din Graz si va fi difuzat de Lyoness. TV (www. lyoness. tv) pe 12 martie.

Campania Lyoness Shopping Treasure

Campania Lyoness Shopping Treasure a fost lansata in Octombrie 2012. Castigatorul marelui premiu lunar, Sorin B. , si familia acestuia intra in posesia a 20. 000 de euro. "Vreau sa asigur viitorul copilului meu pentru ca familia este pe primul plan. Lyoness ii felicita pe cei 2. 584 de castigatori ai premiilor totalizand 125. 000 de euro.

Graz, 12 martie 2013. Felicitari! Cei 2. 584 de castigatori ai celei de-a parta extrageri ai campaniei Lyoness Shopping Treasure au fost extrasi in studioul TV al Lyoness. Informatii suplimentare la www. lyoness. com.

Foto:
Fericitul castigator: Castigatorul marelui premiu al extragerii din ianuarie, Sorin B. (dreapta) din Baia de Aries, primeste un cec in valoare de 20. 000 de euro de la Natalia Vicsay (centru).

Credit: Lyoness. TV

Scopul principal al jocului este strangerea a cat mai multor chei virtuale pentru a creste sansele castigarii unuia dintre cele peste 31. 000 de premii. Lyoness este activa in 32 de tari din Europa, precum si in Statele Unite, Canada, Brazilia, Emiratele Arabe Unite, Qatar si Africa de Sud, si in regiunea Asia-Pacific in Hong Kong, Macao, Australia, Thailanda pana in Filipine. De asemenea, voi finaliza constructia casei," Sorin B. a declarat la primirea premiului inmanat de catre directorul Lyoness Romania S. R. L. , Natalia Vicsay. Participarea in competitie este gratuita, ca si inregistrarea ca membru Lyoness.

Mai multe informatii despre campania Shopping Treasure sunt disponibile la adresa www. lyoness. net/key.

Despre Lyoness

Lyoness este o comunitate internationala de comercianti si clienti, precum si un program de loialitate pentru tranzactii regionale, nationale si internationale.

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com