Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  Castigatorul competitiei internationale Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

Castigatorii vor primi cate un premiu care reprezinta in acelasi timp o ocazie de a-si valorifica experienta personala, precum si o oportunitate de a fi conectati la diferitele piete din domeniul fiscalitatii si de a intelege efectiv parcursul acestora:

Premiul 1: o calatorie de afaceri de 30 de zile "in jurul lumii" care va presupune vizite de lucru desfasurate pe parcursul a 10 zile la centre regionale importante de asistenta fiscala ale EY situate in Londra, Washington DC si Hong Kong.
Premiul 2: o vizita de 10 zile la unul dintre centrele regionale de asistenta fiscala ale EY.
Premiul 3: o invitatie de a participa la o conferinta internationala EY, in cadrul careia castigatorul va avea oportunitatea de a se intalni cu liderii si principalii clienti ai EY.

In 2012, romanca Olga Tene a castigat premiul al doilea in cadrul competitiei internationale Young Tax Professional Of The Year iar premiul a constat intr-o vizita de afaceri de 10 zile la centrul regional de asistenta fiscala al EY din Londra.

Pentru mai multe informatii despre Young Tax Professional Of the Year, vizitati site-ul competitiei: www. ey. com/ytpy


Despre EY Romania

EY este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 167. 000 de angajati in 700 de birouri din 140 de tari si venituri de aproximativ 24,4 miliarde de dolari in anul fiscal incheiat la 30 iunie 2012. In mai putin de o saptamana, castigatorul competitiei internationale de fiscalitate EY va fi anuntat in cadrul celui de al 67-lea Congres al Asociatiei Internationale de Fiscalitate care va avea loc la Copenhaga, Danemarca. Avem birouri in Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi si Chisinau. Pe o perioada de patru zile, finalistii vor trebui sa rezolve studii de caz pe teme de fiscalitate internationala. Pentru mai multe informatii, vizitati pagina noastra de internet: www. ey. com.

In Romania, EY este unul dintre liderii de pe piata serviciilor profesionale inca de la infiintare, in anul 1992. De asemenea, juriul de experti le va evalua in cadrul unor interviuri abilitatile analitice, creative, dar si pe cele practice, inclusiv personalitatea si calitatile de leadership. Cei peste 500 angajati din Romania si Republica Moldova furnizeaza servicii integrate de audit, asistenta fiscala, asistenta in tranzactii si servicii de asistenta in afaceri catre companii multinationale si locale. Aceasta redefinire a identitatii vizuale vine sa reflecte noua strategie a companiei, Vision 2020. In competitia din acest an, Romania este reprezentata de Bogdan Mihalache, absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucuresti si castigator al etapei nationale a EY Tax Academy 2013.

"28 de tineri finalisti au fost selectati din peste o mie de studenti din toata lumea care si-au demonstrat atat abilitatile tehnice din domeniul fiscalitatii cat si cunostintele vaste din domeniul comercial. Participantii din acest an au reprezentat peste 200 de universitati, iar noi suntem extrem de incantati ca atat de multe institutii de invatamant superior din atat de multe tari sustin aceasta initiativa", comenteaza Stephan Kuhn, EY EMEIA Tax Leader.

Cei 28 de finalisti vor avea oportunitatea de a lucra indeaproape cu o echipa diversa de profesionisti din domeniul fiscalitatii, care ii va ajuta sa se pregateasca pentru a indeplini ultimele cerinte ale juriului. De la 1 iulie 2013, Ernst & Young a devenit EY, logo-ul s-a schimbat pentru a raspunde acestei modificari, iar noul tagline al companiei este "Building a better working world". Juriul ii va anunta ulterior pe cei trei castigatori ai competitiei Young Tax Professional of the Year.

Juriul este format din reprezentanti de marca ai guvernelor si administratiilor fiscale, reprezentanti ai mediului academic, directori fiscali din cadrul unor corporatii globale si Parteneri care coordoneaza serviciile de Asistenta fiscala in cadrul EY.

Cei trei finalisti ai competitiei Young Tax Professional Of The Year vor fi anuntati in cadrul unei ceremonii speciale care va avea loc pe 28 august, la Palatul Moltke, Copenhaga. Reteaua noastra este cea mai integrata la nivel global, iar resursele din cadrul acesteia ne ajuta sa le oferim clientilor servicii prin care sa beneficieze de oportunitatile din intreaga lume.

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com