Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  Ce au in comun un Dragon si un Leu School Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

Unul dintre cei mai importanti oameni de afaceri din Romania si presedinte al Fit Distribution, Marius Ghenea preda cursuri de antreprenoriat in cadrul programului EMBA al CEU Business School si Maastricht School of Management si este Presedintele Asociatiei Romane a Magazinelor Online. Programul este foarte practic si se bazeaza pe metoda socratica sau "metoda celor 20 de intrebari", intrebari cheie la care trebuie sa raspunda oricine, pentru a vedea daca o afacere poate avea succes, de ce are nevoie o afacere pentru a avea succes, care sunt problemele ce pot aparea pe parcurs si de ce este nevoie pentru fi dezvoltata in mod corect.

Cifrele cheie pe care le propune S4S Romania? 1 an de pregatire intensiva, 200 de participanti - 100 pentru Bucuresti si 100 pentru Cluj-Napoca, 4 sesiuni de training intensiv a cate 2 zile fiecare, 2 evenimente dedicate exclusiv studentilor din cele doua orase, 7 sesiuni lunare de mentorat online, 2 sesiuni de analiza a planurilor de afaceri… si alte surprize!

School for Startups (S4S) este un program unic, dezvoltat in Marea Britanie de Doug Richard, antreprenor in serie, angel investor si invitat la emisiunea difuzata de BBC, Dragon’s Den (echivalentul "Arenei Leilor" din Romania). Acum trei ani, Doug a fondat School for Startups, liderul programelor de educatie antreprenoriala din Marea Britanie. Creata in 1996 de Comisia Europeana, FPP este o institutie privata care promoveaza educatia antreprenoriala si sustine initiativele destinate dezvoltarii sustenabile a mediului de afaceri romanesc - cu accent pe intreprinderile mici si mijlocii si start-up-uri - prin intermediul programelor sale de dezvoltare antreprenoriala, imbunatatire a mediului de afaceri si promovare a responsabilitatii sociale a intreprinderilor. Primul program complet de educatie antreprenoriala din Romania pentru start-up-uri si potentiali antreprenori este adus de Fundatia Post-Privatizare si se va derula in perioda februarie - noiembrie 2011.

S4S este un program prin care potentialii antreprenori sunt ajutati sa demareze afaceri de succes, iar antreprenorii cu experienta pe piata de 1-2 ani sunt ajutati sa isi dezvolte afacerea in mod corect inca din faza de startup. De asemenea, este invitat permanent in cadrul emisiunii TV "Arena Leilor" si a fost inclus in Top 500 al revistei Forbes Romania.

Inscrierile se incheie in data de 11 februarie 2011. In 2005, Doug a aparut in primele doua serii ale emisiunii televizate in Marea Britanie "Dragon’s Den" (concept similar Arenei Leilor). Informatii privind conditiile de participare si intregul program sunt disponibile pe site-ul programului, www. schoolforstartups. ro.

Despre FPP

Fundatia Post-Privatizare (FPP) este cea mai importanta fundatie pentru antreprenoriat din Romania. In 2010, Doug a fost primul american distins cu Queen’s Award pentru promovarea antreprenoriatului.

Programul S4S Romania se desfasoara cu sprijinul lui Marius Ghenea, antreprenor in serie si business angel. Doug Richard este un intreprinzator californian de succes, cu 20 de ani de experienta in dezvoltarea si conducerea companiilor de tehnologie si software. Doug este un investitor activ si co-fondator al Cambridge Angels.

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com