Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  Cel mai bun speaker din Romania Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

Sustin acest seminar în mod gratuit pentru ca nu vreau sa fie oameni de afaceri care sa nu poata participa din motive financiare. În acelasi timp, sunt constient ca dezvoltarea firmei mele si a mea depinde în mare masura de dezvoltarea pietei, de aceea sunt dispus sa o fac în mod gratuit pentru ca în timp, ma va avantaja tot pe mine” a mai declarat antreprenorul.

Cine este Lorand Soares-Szasz? Este cunoscut în domeniul businessului ca si tânarul care a început cu nimic si în mai putin de 6 ani a ajuns sa fie, probabil, cel mai cautat speaker si trainer din România. Prezint studii de caz si exemple practice ca oamenii sa plece cu cel putin 4-5 foi A4 de idei practice pentru afacerea lor” spune Lorand Soares Szasz, declarat doi ani consecutiv (2012/2013) ca fiind ”cel mai bun speaker din România”.

„De ce gratuit?” „Nu vorbim de un seminar facut pe Fonduri structurale sau Eurorpene la care sa vânam câteva semnaturi din partea participantilor. La primul sau eveniment au participat doar 18 persoane, dintre care majoritatea erau prieteni sau rude. Prea putini antreprenori reusesc sa gaseasca strategiile de succes si sa reziste în aceasta perioada pe piata. În cautarea acelor strategii, am gasit un seminar de management gratuit, sustinut de Lorand Soares Szasz, care te învata cum sa îti cresti vânzarile, care va avea loc marti, 11 noiembrie 2014, la Crystal Palace Ballroom.

„Am sustinut acest seminar la peste 70. 000 de oameni de afaceri din România si strainatate si feed-back-ul este extraordinar. În acest seminar o sa abordez aspecte din vânzari, marketing, serviciu pentru clienti, fidelizare, management si finante.

80% din firmele care sunt deschise intra în faliment în primii 5 ani de activitate, iar din cele 20% ramase, mai mult de jumatate, au aceeasi soarta în mai putin de 8 ani. Astazi, este trainerul care reuneste la seminarii ti workshop-uri o multime de antreprenori din tara.

Seminarul „21 de Metode pentru a Creste Afacerea Ta” va avea loc în data de 11 Noiembrie 2014, la Crystal Palace Ballroom, sala Bucuresti, între orele 10:00 si 13:00 sau între orele 17:00 si 20:00.

Pentru detalii despre eveniment vizitati site-ul http://coaching4you. ro/evenimente/calendar-cu-evenimente/1. html.

Detalii despre Lorand Soares-Szasz:

http://coaching4you. ro/coaching/despre-noi-lorand/70. html

Detalii despre Coaching4you: http://www. coaching4you. ro/

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com