Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  Cel mai mare eveniment pe Energie Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

Mai mult decat atat, cele 7 conferinte internationale pe energie eoliana, energie solara, case pasive, RES in cladiri mari, hidroenergie, bioenergie si business exchange forum sunt programate pentru a gazdui cel putin 600 de participanti care vor avea oportunitatea sa asculte prezentari ale unor nume sonore precum László BORBÉLY - Ministrul Mediului si al Padurilor din Romania, Pedro DIAS - Secretar General Adjunct, ESTIF, Zoltan NAGY - Director General Energy Regulatory Department, ANRE si multi altii Printre obiectele expuse se vor numara turbinele eoliene, machete de centrale de biogaz, machete de case pasive, masini electrica si multe altele.

Parcurile Solar si Eolian sunt o parte separata a targului, unde expozanti din aceste domenii pot fi gasiti mai usor de catre vizitatorii de specialitate. A IV-a editie promite un succes mai mare ca oricand in Romania, avand in vedere ca inainte cu 6 saptamani de la targ spatiul expozitional a fost vandut in totalitate!

Anul acesta vor fi prezente in jur de 100 de expozanti din care 40% internationali din 15 tari europene. Programul evenimentului cuprinde targul cu aproape 100 de expozanti, forumuri si conferinte de specialitate pentru prezentarea celor mai noi evolutii in domeniul productiei de energie regenerabila, distributia si utilizarea eficienta inteligenta a energiei.

Din 2008 RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE a devenit cunoscut ca fiind una din cele mai mari platforme de energie din regiunea de Sud-Est a Europei si un punct de intalnire in capitala Romaniei pentru persoane cheie si experti. Printre companiile expozante se numara: Gamesa, Siemens, Prenecon, Productie Energie Verde, Eurosat, Turboden, Gehrlicher Solar, Enercon GmbH, Wind Power Energy, Global Wind Power SRL, Energobit Group SA si multe altele.

RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE a obtinut si in acest an sprijinul Ministerului Mediului si al Padurilor si sponsorizare din partea unor companii internationale ca: Gamesa, Prenecon, Siemens, REC Group, Vestas, GDF SUEZ, YTONG, BOSCH, MARTIFER SOLAR si ISOVER.

Ceremonia oficiala de deschidere pe 9 noiembrie 2011, va fi sustinuta printre altii, de catre domnul László BORBÉLY - Ministrul Mediului si al Padurilor, de Eugen-Dicones CURTEANU - Secretar de Stat, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului si Liviu BUZILA - Sef al UK Trade & Investment.

Un alt punct culminant al RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE in Bucuresti este Forumului Expozantilor si Forumul Montatorilor de Turbine Eoliene unde companiile isi pot prezenta serviciile si produsele, iar consumatorii finali pot participa la aceste evenimente in mod gratuit.

Mai multe informatii despre cel mai mare targ pe energie regenerabila al Romaniei, RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE, puteti gasi pe www. renexpo-bucharest. com.

Contact si informatii:
REECO RO Expozitii S. R. L.
B-dul. Revolutiei, Nr. 96, Ap. 4, 310025 Arad
Phone: +40 (0) 257-23099 - 9
Fax: +40 (0) 257-23099 - 8
info@reeco. ro
www. reeco. ro

Despre Grupul REECO: Organizatorul, REECO RO Expozitii, face parte din Grupul REECO cu firma mama in Germania si filiale in Salzburg, Austria, Bruxelles, Belgia, Varsovia, Polonia, Budapesta, Ungaria si Arad, Romania. . Din 1997, aproximativ 50,000 de experti din 70 tari participa la targurile si conferintele organizate de REECO. RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE, cel mai mare si important eveniment pe energie regenerabila si eficienta energetica al Romaniei, revine cu cea de-a IV-a editie la Sala Palatului din Bucuresti, intre 9-11 noiembrie 2011. Gasiti mai multe detalii pe www. energy-server. com.

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com