Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  Clujenii de la msg systems Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

La Viena Insurance Group suntem implicati alaturi de alte proiecte, si intr-un proiect de extindere a modulului de asigurari SAP pentru asigurari de tip flota. Agenda conferintei va include si un ‘show case’, bazat pe ultimele tendinte IT din domeniul SAP’, au adaugat oficialii companiei.

Alaturi de centru de competente SAP, in cadrul companiei msg systems Romania s-a dezvoltat un puternic centru de competente pe zona automotive ce dezvolta sisteme enterprise pe platforma JAVA pentru clienti precum Daimler, Audi, BMW sau Volkswagen.

Despre msg systems:

msg systems Romania este activa pe piata din Cluj din anul 2008, avand in prezent peste 170 de angajati. Proiectele sunt sustinute de echipe mixte msg alcatuite din consultanti SAP din SUA, Germania si Romania. Printre clientii pentru care se dezvolta proiecte in centrul de competente SAP din Cluj Napoca se numara firmele: Munich Re, Viena Insurance Group, GenRe, AIG, Volkswagen Bank, Achmea, Nationale Niederlande, Samsung Life Insurance.

Referitor la cateva proiecte din portofoliul msg systems Romania, Horea Ratiu, director departament SAP a declarat: "Pentru GenRe si AIG Reasigurari participam la instalarea si dezvoltarea de componente noi atat pe modulul SAP de reasigurari cat si pe cel de Business Intelligence. La acest eveniment vor fi invitati speakeri importanti din bransa SAP, cu peste 15 ani de experienta in domeniu. ‘Conferinta SAP se adreseaza tuturor specialistilor IT care doresc sa interactioneze cu mediul SAP si nu este dedicata exclusiv comunitatii consultantilor SAP. msg systems Romania lucreaza pentru 7 companii internationale din bransa asigurari/reasigurari.

Anul acesta centrul de competenta SAP din Cluj Napoca a castigat in portofoliul sau inca 2 firme din domeniu: GenRe si Samsung Life Insurance.

In domeniile financiar-bancar, asigurari si reasigurari, msg systems Romania are in prezent o echipa de aproximativ 60 consultanti IT SAP. Centrul de competenta din Cluj dezvolta in principal proiecte pentru piata germana, inclusiv la nivel mondial, in mai multe domenii si directii de business: dezvoltare SAP-ABAP, linia de business Automotive si Asigurari, dezvoltare software in mediul JAVA, testare automatizata si dezvoltare de soft pentru piata financiar-bancara si auto, servicii de SAP-support.

Ca furnizor de solutii si servicii IT echipa msg systems din Cluj activeza pentru clienti de talie mondiala din mai multe branse:

industria automotive: Audi, BMW, Daimler, VW
asigurari/reasigurari: Munich RE, Vienna Insurance Group, Allianz, Achmea, ING, Samsung Life Insurance, ADAC
domeniul financiar-bancar: LandesBank Berlin, VW Bank
energie: E-ON

msg systems Romania se afla in permanenta crestere si reprezinta o componenta importanta a strategiei de dezvoltare pe termen lung a concernului german msg systems AG. Aproximativ 10% dintre consultantii msg au ales sa lucreze ca si consultanti SAP direct la unul dintre sediile clientilor (Europa, America), in functie de nevoile proiectului si disponibilitatea fiecaruia de a calatori. ’’

Avand in vedere comunitatea tot mai mare a consultantilor SAP din Cluj Napoca si experienta de peste 30 de ani in proiecte SAP ABAP a concernului german, msg systems Romania doreste ca in luna septembrie a acestui an sa organizanizeze o conferinta SAP la Cluj Napoca.

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole

Mediafax Foto lanseaza albumul

ro/">Mediafax Foto


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com