Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  Comenzi fara limite pe wwwCarrefour-Onlinero Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viata de zi cu zi. In fiecare zi, acesta primeste in magazinele sale peste 10 milioane de clienti din lumea intreaga, oferindu-le o gama larga de produse si servicii la preturi echitabile. In Romania, Grupul Carrefour numara 164 de magazine dintre care: 27 de hipermarket-uri "Carrefour", 83 de supermarket-uri "Market", 46 de magazine de proximitate "Express", 7 magazine de proximitate Contact si 1 website de comert online: www. carrefour-online. ro.
Astfel, acestia vor putea alege produsele pe care si le doresc dintr-o gama variata - de la bunuri alimentare si de larg consum, la electrocasnice sau produse IT&C - fara a avea o limita asupra cantitatii comandate.

In plus, comanda minima de 150 de lei a fost eliminata, iar cumparaturile care depasesc suma de 300 de lei vor beneficia de acum de transport gratuit la domiciliu. Totodata, utilizatorii www. Carrefour-Online. ro pot comanda apa si bauturi fara limita asupra cantitatii.

"Prin noile servicii introduse, ne dorim sa facilitam cat mai mult experienta de cumparaturi a clientilor nostri. Pentru o experienta de cumparaturi cat mai placuta, Carrefour Romania pune la dispozitia clientilor hipermarketului online www. Carrefour-Online. ro o noua serie de beneficii de care se pot bucura incepand cu luna octombrie. Ne respectam astfel angajamentul de a investi nu numai in calitatea produselor pe care le oferim, dar si in intreg procesul prin care acestea ajung de la raft, direct la consumator", a declarat Radu Butufei, Director E-Commerce al Carrefour Romania.

Despre Carrefour-Online. ro:
- Carrefour-Online. ro propune o gama variata de peste 22. 000 de produse din categorii precum cele alimentare si de larg consum, electrocasnice si IT&C;
- Preturile de pe site sunt aceleasi ca in hipermarketurile Carrefour;
- Clientii pot alege ziua si mai ales intervalul orar (2 ore) pentru livrarea produselor;
- Plata se poate realiza online, prin card, la livrarea comenzii, ramburs sau prin ordin de plata;
- Livrarea, la domiciliu sau la birou, se realizeaza pe suprafata orasului Bucuresti si zonele limitrofe;
- Call Center-ul dedicat este disponibil 24 de ore din 24, 7 zile din 7, la numarul 0800. 0800. 02;

Despre Carrefour:
Cu peste 10. 100 de magazine in 34 de tari, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numarul unu in Europa. Acest lucru inseamna cumparaturi rapide, game variate de produse in cantitati nelimitate, dar si beneficii la livrare.

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole

Mediafax Foto lanseaza albumul

ro/">Mediafax Foto


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com