Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  Competence Call Center inaugureaza Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

De asemenea, polonezii vorbesc fluent si limbile nordice, in principal datorita relatiilor istorice cu Danemarca, Suedia si Norvegia.
"Incepand cu luna martie a acestui an vom demara activitatea in Gdańsk, cu 200 de angajati. Pentru serviciile de tip incoming hotlines, campanii outgoing si comunicare scrisa cu clienti, CCC vine cu o experienta de peste 15 ani in domeniul contact center. Noul birou este situat in centrul ultramodern de afaceri Olivia Business Centre, care ofera conditii excelente de infrastructura pentru serviciile noastre de inalta calitate", a adaugat Ulf Herbrechter, COO in cadrul companiei CCC.

Initiativa regionala "Investiti in Pomerania", care promoveaza stabilirea companiilor straine in Polonia a fost un important sustinator al investitiei facute de Competence Call Center.
"Faptul ca CCC si-a deschis activitatea in zona Tri-City confirma cresterea interesului pentru afaceri si pozitia importanta pe care o are regiunea noastra in harta investitiilor companiilor de servicii. Locatia ofera atat facilitati excelente de acces cat si un total de 28 de universitati in regiune si abilitati de vorbire a limbilor straine de circulatie internationala, ceea ce constituie argumente solide pentru alegerea noastra", a adaugat acesta.

Polonia este a sasea tara ca marime in Uniunea Europeana, iar zona metropolitana Gdańsk are peste 1. 2 milioane de locuitori. Mai mult, abilitatile de comunicare ale populatiei nu se limiteaza la limba poloneza, ci acopera si limba germana, engleza si rusa. Polonia este a opta tara europeana in care CCC isi deschide un sediu, impreuna cu: Austria, Franta, Germania, Romania, Slovacia, Elvetia si Turcia.
"Potentialul pietei, rata excelenta de crestere economica si nivelul foarte bun de educatie al populatiei sunt doar cateva dintre elementele care fac din Polonia o locatie atragatoare pentru afaceri", a afirmat Christian Legat, CEO in cadrul companiei CCC, cu privire la recenta extindere.

"Gdańsk este un nod de transport foarte important in zona de nord a Poloniei. Tri-City ofera absolventi de top cu abilitati impecabile de comunicare in limbi straine precum germana, limbile nordice si altele", a declarat Mieczyslaw Struk, prefectul regiunii Pomorskie.

"Decizia investitorilor confirma de asemenea ca sectorul BPO considera ca Gdańsk este o locatie competitiva nu doar in comparatie cu alte locatii din Polonia, dar si in comparatie cu alte tari din lume", a afirmat Pawel Adamowicz, primarul orasului Gdańsk. "Va felicitam ca ati ales Gdańsk ca locatie pentru birourile CCC. Calitatea serviciilor oferite de Competence Call Center este confirmata de cele 42 de premii internationale castigate si de certificarile date de EN 15838, ISO 9001 si ISO 10002.

Photo: http://www. ots. at/presseaussendung/OBS_20140210_OBS0011

Compania europeana de outsourcing Competence Call Center deschide portile celei de-a 12-a locatii internationale in Gdańsk, Polonia, incepand din 1 martie 2014. Sunt convins ca aceasta oportunitate de angajare va fi primita cu mult entuziasm de catre forta de munca locala", a mai adaugat acesta.

Despre Competence Call Center:
Competence Call Center ofera solutii de contact center la cele mai inalte standarde in 8 tari europene, 12 locatii si in peste 28 de limbi de circulatie internationala. Aceasta se datoreaza in mare masura strategiei de incurajare a investitiilor straine pentru a oferi suport clientilor din tarile germanice si nordice, derulata prin initiativa Investiti in Pomerania in ultimii ani. In prima faza ne vom concentara pe suportul pentru clientii existenti din piata locala si internationala, iar focusul in lunile urmatoare va fi atat pe oferirea serviciilor pentru tarile nordice precum si pentru piata din Germania.

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole

Univer mai eficienta cu HERMES

Zoltan OLAH - Country Manager, Univer Product


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com