Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  Comunicat de Presa Constantinof Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

La solicitarea clientului nostru, domnul Mihai Adrian Malaimare, va informam ca in data de 11. 01. 2013 domnia sa a inaintat doamnei presedinte Laura Georgescu demisia din functia de membru al Consiliului National al Audiovizualului.

Decizia de a demisiona a survenit ca urmare a faptului ca Agentia Nationala de Integritate a comunicat domnului Malaimare ca a initiat o cercetare in ceea ce il priveste, cu suspiciunea de incompatibilitate intre functia de membru al C. N. A. si aceea de manager al Teatrului Masca.

Desi domnul Malaimare considera ca nu a incalcat dispozitiile legale privitoare la incompatibilitate, situatie in care califica aceasta cercetare ca fiind neintemeiata si isi rezerva dreptul sa conteste, in conformitate cu dispozitiile legale, orice act ar putea fi emis de A. N. I. in legatura cu acest aspect, domnia sa nu doreste ca declansarea acestei proceduri sa atinga in niciun fel imaginea Consiliului National al Audiovizualului si nici pe cea a Guvernului Romaniei care l-a propus si i-a sustinut numirea in aceasta functie, motiv pentru care a demisionat din functia ocupata.

La rugamintea domnului Malaimare, pentru orice detalii in legatura cu aceasta decizie, precum si cu eventuala evolutie a cercetarii efectuate de catre Agentia Nationala de Integritate va rugam sa va adresati avocatului domniei sale, domnul Valentin Constantinof, avocat coordonator al Societatii Civile de Avocati "Constantinof si Asociatii".

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole

Alstom inaugureaza cea mai mare turbina

Alstom a inaugurat, la 19 martie a


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com