Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  Comunicat de presa Institutul Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

Fondul Social European "Investeste in oameni!" Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013 Axa prioritara 3 Domeniu major de interventie 3. 2
Proiect: "Sistem de formare profesionala a personalului medical in domeniul noilor tehnologii din sistemul de sanatate (diagnostic molecular) "/TDM
Cod Contract: POSDRU/81/3. 2/S/58819
Beneficiar : Institutul National de Cercetare-Dezvoltare in Domeniul Patologiei si Stiintelor Biomedicale "Victor Babes", Bucuresti

COMUNICAT DE PRESA

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare in Domeniul Patologiei si Stiintelor Biomedicale "Victor Babes" anunta

CONFERINTA DE PROMOVARE A INSTRUMENTULUI DE TRANSFER AL CUNOSTINTELOR ( ITC),dobandite in cadrul proiectului "SISTEM DE FORMARE PROFESIONALA A PERSONALULUI MEDICAL IN DOMENIUL NOILOR TEHNOLOGII DIN SISTEMUL DE SANATATE (DIAGNOSTIC MOLECULAR) " TDM.
Proiectul este cofinantat de Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013

CONFERINTA va avea loc pe data de 28. 11. 2011, ora 1400, la sediul UNIVERSITATII DE MEDICINA SI FARMACIE, CRAIOVA si se adreseaza specialistilor din institutiile sistemului de sanatate din regiunile de dezvoltare Sud-Vest si Centru din Romania.

INCD "Victor Babes" Bucuresti coordoneaza derularea proiectului avand ca parteneri Universitatea de Medicina si Farmacie "Grigore T. Popa", Iasi si Institutul Oncologic "Ion Chiricuta", Cluj-Napoca.

Proiectul se deruleaza pe o perioada de 3 ani si reprezinta un instrument complex de transfer al cunostintelor in domeniul noilor tehnologii de diagnostic molecular (TDM), dinspre cercetare catre practica medicala prin desfasurarea cursurilor acreditate in domeniile - genomica, proteomica, histopatologie si imagistica moleculara - de formare profesionala a personalului medical cu studii superioare si a cursurilor de Managementul proiectelor cu fonduri europene a personalului de conducere din domeniul sanitar din Romania.

Cursantii -medici, biologi, biochimisti, chimisti, biofizicieni - din sistemul de sanatate sau institutiile din care provin nu participa cu fonduri la desfasurarea cursurilor TDM, de pregatire in domeniul noilor tehnologii de diagnostic molecular.
Cursurile se desfasoara modular si implica prezentari teoretice si aplicatii practice.
Participantii beneficiaza gratuit de manuale/ghiduri pentru fiecare curs TDM si au asigurate atat cheltuielile privind participarea la curs, cat si transportul, cazarea si masa.

Proiectul asigura un Corp de experti specializati in tehnologiile de diagnostic molecular (TDM), la dispozitia personalului si institutiilor medicale interesate, la nivel national.
In cadrul CONFERINTEI, Expertii si Echipa de Management vor prezenta stadiul de implementare a proiectului, gradul de participare a personalului si distributia pe diferite regiuni de dezvoltare din Romania pe anul 2011, precum si calendarul activitatilor in anii 2012 si 2013.
Pentru absolventii cursurilor se elibereaza Certificate si se acorda credite prin Colegiul Medicilor si Ordinul Biochimistilor, Biologilor si Chimistilor in Sistemul Sanitar din Romania.
In anul 2011 au participat la cursuri TDM 242 de cursanti din totalul de 700 planificati.

La Conferinta va fi prezentat detaliat Calendarul desfasurarii cursurilor in anii 2012 si 2013:.
- Proteomica
a)curs de baza
b)curs avansat
- Spectrometrie
- Citometrie
- Citogenetica moleculara
- Gene microarray
a) curs de baza
b) curs avansat
- Histopatologie moleculara a tesutului arhivat
- Hibridizare in situ
- PCR
- Imagistica moleculara
- Histopatologie in vivo
- Managementul proiectelor cu fonduri europene

Avem speranta ca vor participa cat mai multi manageri sau persoane desemnate sa reprezinte institutiile din sistemul de sanatate din judetele Dolj, Mehedinti, Gorj, Valcea, Olt din regiunea de dezvoltare Sud-Vest si Alba, Sibiu, Mures, Harghita, Covasna, Brasov din regiunea de dezvoltare Centru.

Informatii suplimentare si inscrieri:
website: www. tdm-dru. ro
e-mail: tdm-dru@ivb. ro

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole

75862-Anunt achizitie servicii

1


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com