Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  Comunicat de presa al Petrotel Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

In data de 25. 02. 2011, la Rafinaria S. C. PETROTEL-LUKOIL S. A. incep pregatirile pentru pornirea instalatiilor tehnologice care au fost in revizie planificata pentru realizarea inspectiilor tehnice periodice, incepand cu data de 12. 02. 2011.

Pregatirea instalatiilor pentru pornire si intrarea in parametrii nominali de functionare se vor realiza, conform procedurilor si instructiunilor de lucru specifice fiecarei instalatii, cuprinse in regulamentele de functionare; acestea sunt intocmite pe baza Cartilor de Operare elaborate de proiectantii si licentiatorii proceselor, fiind similare instalatiilor de acelasi tip din tarile europene.

In intervalul 26-28. 02. 2011, datorita cerintelor procesului tehnologic, exista posibilitatea aparitiei unor mirosuri specifice de rafinarie, care pot crea un disconfort olfactiv, dar care nu vor afecta sanatatea populatiei, iar Rafinaria va face eforturi sustinute pentru mentinerea emisiilor in nivelele autorizate.

In timpul regimului tranzitoriu, pana la intrarea in functionarea normala a instalatiilor, se vor efectua masuratori suplimentare de emisii, in zona de influenta a rafinariei, pe directia vantului.

Pe perioada pornirii, toate autoritatile administrative si de mediu de pe plan local au fost invitate la sediul Rafinariei sa monitorizeze intrarea in regim normal a instalatiilor. De asemenea, atat cetatenii orasului Ploiesti, cat si mass-media vor primi informarile noastre legate de activitatile procesului de pornire.

Serviciul de presa al Rafinariei S. C. PETROTEL-LUKOIL S. A.

Date de contact:
DanielaDanulescu@petrotel. lukoil. com
Tel: 0244-504 051

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com