Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  Comunicat de presa Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

Pentru mai multe informatii legate de G4S vizitati www. g4s. com. " G4S este cel mai mare angajator cotat la Bursa de Valori din Londra si listat, de asemenea, la Bursa de Valori din Copenhaga.
G4S desfasoara operatiuni in peste 110 tari si are peste 570. 000 de angajati. C G4S Cash Services S. R S. . 01. 2009 pe postul de televiziune Antena 1, precum si in data de 31. 01. 2009 pe postul de televiziune Antena 3, au fost prezentate imagini cu reconstituirea jafului ce a avut loc la Brasov, in cadrul careia persoana care a comis jaful avea in mana saci de valori avand sigla G4S.

Dorim sa facem cunoscut ca societatea noastra nu a fost implicata in niciun fel in transportul de valori ce a fost atacat la Brasov in data 29. 01. 2009.

Despre G4S plc:
"G4S este cel mai mare grup din lume ce ofera solutii de securitate, specializat in externalizarea proceselor companiilor in sectoarele in care riscurile legate de securitate si siguranta sunt considerate a fi o amenintare strategica.

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com