Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  Conferinta nationala de leadership Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

Madalina ne va oferi o prezentare inedita legata de modul in care poate fi masurat potentialul liderilor pentru rezultate predictibile.
In mod evident, discursul sustinut de John Adair va fi momentul asteptat de noi toti. Ne-am axat in principal pe o structura extrem de practica menita sa ofere raspunsuri concrete intrebarilor pe care toti ni le punem cu privire la leadership. Ne dorim sa trecem de faza teoretica si generala si venim astfel cu o componenta de deschidere a conferintei in care luam pulsul pietei romanesti si dezbatem nivelul si principiile dupa care ne ghidam astazi.

Pentru a oferi o perspectiva completa asupra modului in care se formeaza si cresc liderii, am adus alaturi de noi pe Roxana Mocanu, director ITOL care ne va prezenta un studiu de caz, foarte interesant, legat de utilizarea proiectelor de mentorat ca instrumente de dezvoltare a liderilor si pe Madalina Balan, Managing Partner Hart Consulting. Autor al modelului Action Centred Leadership (ACL) si initiator al cursurilor la care au participat pana acum peste un milion de manageri din intreaga lume, John Adair se va afla pentru prima oara in Romania cu ocazia conferintei "How To Grow Leaders - Romania".

In cadrul conferintei "How To Grow Leaders - Romania", John Adair, unul dintre cei mai importanti ganditori de leadership din lume, le va vorbi participantilor despre procesul de selectare, crestere si dezvoltare a liderilor, oferind in premiera in Romania, viziunea sa asupra leadership-ului, asupra diferentelor dintre lideri si manageri, si asupra modului in care leadership-ul poate fi invatat. Cand John Adair a scris prima carte in 1968, "Training pentru Leadership" in care era prezentat modelul, aceasta era singura carte din lume pe acest subiect. John Adair, primul profesor de Leadership din lume - Universitatea din Surrey, Marea Britanie, este speaker-ul principal al conferintei "How To Grow Leaders - Romania" ce se va desfasura in data de 20 noiembrie 2014, la Hotel Novotel Bucuresti, in organizarea Axioma Solutions. De atunci s-au publicat cam 78. 000 de carti din care aproximativ 24. 000 disponibile in prezent. Industria imensa care s-a dezvoltat in jurul "leadership-ului" este estimata acum la 50 miliarde de dolari pe an, deci puteti vedea revolutia despre care vorbeste.
Ne-am dorit sa construim o conferinta care sa iasa din tiparele clasice si sa reuseasca sa raspunda mai multor nevoi ale publicului. Si tot in ideea de concret, vom inchide conferinta cu workshop practic pentru cei care doresc sa afle tainele modelului ACL (Action Centred Leadership).

Axioma Solutions este partener acreditat Adair International si furnizor de training de management si leadership.

"How to Grow Leaders - Romania" este un eveniment organizat de Axioma Solutions, Creative Core Evolution, ITOL, Hart Consulting, cu sprijinul partenerilor Academy of Executive Coaching, Adair International, Centriqa, si al partenerilor media: Capital, Evenimentul Zilei, Cariere, Meteor Publishing, Bestjobs

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com