Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  Cora Lujerului din Bucuresti Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

Cora Lujerului din Bucuresti a deschis un punct de colectare a donatiilor pe care bucurestenii doresct sa le faca pentru persoanele aflate in dificultate in aceste zile din cauza zapezii.

Pentru ca actiunea sa fie cat mai eficace, Cora Lujerului recomada oamenilor sa doneze alimente greu perisabile, haine si alte produse care pot ajuta persoanele in dificultate. Alaturi de donatiile populatiei, magazinul va dona la randul sau alimente si haine.

Donatiile vor fi transportate in zonele afectate cu ajutorul pompierilor de la Inspectoratul General Pentru Situatii de Urgenta.

Ana Maria Florea
Responsabil PR Cora Romania
0745 664 250

cora, marca Grupului Louis Delhaize, este unul dintre cele mai puternice branduri de retail din Europa. Grupul franco-belgian este prezent pe piata din Romania din anul 2003.

Filozofia cora este concentrata in jurul pretului si a diversiatii ofertei comerciale, confortului la cumparare, serviciilor si, mai ales, atentiei oferite clientilor.

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com