Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  Crama Rotenberg partener oficial Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

Urmandu-si consecvent interesul pentru promovarea culturii, Crama Rotenberg se implica activ si anul acesta in sustinerea Concursului International "George Enescu", desfasurat in perioada 6-27 septembrie 2014, in Bucuresti . Plantatia de vita de vie de aproximativ 23 hectare, preponderent cu Merlot, este situata in Ceptura, Dealul Mare, localitate recunoscuta pentru producerea vinurilor rosii. Concursul face parte din Festivalul International "George Enescu", cel mai important eveniment cultural international organizat in Romania.

Asocierea Cramei Rotenberg cu Concursul "George Enescu", se alatura altor parteneriate de success prin care producatorul de vinuri isi reafirma atasamentul fata de valorile culturale romanesti, film si muzica clasica: Festivalul "George Enescu" 2013, Seria de concerte de camera SoNoRo Conac 2014, Festivalul International de Film Bucuresti 2014 (BIFF), Festivalul International de Film Transilvania (TIFF), Licitatiile Artmark s. a.

Crama Rotenberg este un producator de vinuri premium artizanale, cu o unitate de vinificatie gravitationala, in care vinul este produs exclusiv dupa metoda traditionala, fara nicio urma de industrializare sau de robotizare. Terroirul si viile in varsta de peste 40 ani confera Merlot-ului de la Cramele Rotenberg o calitate deosebita, recunoscuta in competitii internationale.

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com