Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  Cum urmeaza s fie puse in aplicare Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

Obiectivele centrale ale strategiei energetice ale Uniunii Europene - descrise sub sloganul "20/20/20" - sunt in centrul "Zilei Energiei" Brasov din acest an, pe care o organizeaza pentru a cincea oara SC Transfer de Tehnologie si Management srl, Brasov (TTM), in colaborare cu Camera de Comert si Industrie Brasov si Clubul de Afaceri German. In ultimii ani, Ziua Energiei Brasov a crescut de la un eveniment regional la un eveniment national cu participare internationala semnificativa. Cum poate fi imbunatatita eficienta energetica in cladiri si ce sanse exista sa fie luata in considerare la certificarea cladirilor, vor fi prezentate de CEO al BEC Engineering, domnul Gerald Wotruba.

Despre TTM

SC Transfer de Tehnologie si Management SRL (TTM) a fost infiintata in octombrie 2007, ca o societate romaneasca cu raspundere limitata (SRL), in Brasov de J├╝rgen Ludwig, un consultant cu reusita in afaceri din Germania. Totul a inceput cu prima Zi a Energiei Brasov in 2008, cu peste 70 de participanti. Ziua Energiei discuta aceste teme din perspectiva UE (dl. TTM insoteste investitorii romani si internationali in planificarea, aprobarea si constructia centralelor pentru productia de energie din surse regenerabile (eoliana, solara, biomasa, biogaz). TTM lucreaza dupa principiul "muncii germane de calitate". Niculae Havrilet, presedintele ANRE) cat si sub aspectele locale (domnul George Scripcaru, primarul orasului Brasov, si domnul Arnold Klingeis, primarul comunei Avrig).

TTM este organizatoarea acestei reuniuni pentru a cincea oara consecutiv. Evenimentul a evoluat intr-una dintre cele mai importante conferinte din Brasov.

Initiative concrete

Pe langa aspectele generale ale politicii energetice, Ziua Energiei trateaza si initiative concrete pentru punerea in aplicare a acesteia la nivel local. Dna Simona Chirica, avocat la Schoenherr si Asociatii SCA, va prezenta cadrul legal; Domnul Razvan Neamtu, de la REPOM, va explica serviciile necesare pentru exploatarea "fara griji" a instalatiilor "verzi" de energie.

Implicatii pentru industria de constructii. Printre clientii TTM se includ: M&M 2008 SRL, Eolian Center SRL, Schaeffler Romania, ElectricaTransilvania Sud, Ra-Ra Parc SRL, Romchar, JWC Romwood SRL, si multi altii. Aici va prezenta vicepresedinte al SunE, Dan Ilie Teodoreanu, raportul despre cele mai recente evolutii in ceea ce priveste dezvoltarea industriei solare.

Operarea uzinelor "verzi" de energie. Aceasta are loc pe 16 octombrie 2012 de la ora 09:00 pana la ora 16:30 in Brasov Business Park, str. Ionescu Crum nr 1.

20/20/20 reprezinta cele trei teme-cheie ale energiei, pe care Uniunea Europeana si toate statele membre ale UE le au drept obiectiv: reducerea globala a emisiilor de gaze de CO2 cu efect de sera, care contribuie in mod semnificativ la incalzirea globala, productia de energie din surse regenerabile si eficienta energetica. Temele sunt:

Dezvoltarea capacitatii existente si proiectate pentru productia de energie verde. TTM are, impreuna cu reteaua sa de ingineri, mai mult de 20 de angajati si colaboratori.

Intre timp, avem in mod regulat 100 - 120 de participanti, din tara si din strainatate la Ziua Energiei. Petru Luhan, membru al Parlamentului European), din perspectiva nationala romana (dl.

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com