Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  DENT ESTET este prima clinica Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

Oetker, Fabryo, Wrigley, Farmec, LG Romania, Carrefour Romania, Porsche Romania, s. a.

Utilizatorii de smartphones vor vedea versiunea de site potrivita telefonului lor in mod automat, la accesarea website-ului www. dentestet. ro. De aceea, am introdus atat posibilitatea programarii online, cat si a notificarii spre apelarea pacientului. " a declarat Dr. Grupul inglobeaza 4 clinici dentare, dintre care una destinata exclusiv copiilor, toate oferind servicii dentare complete, efectuate de o echipa de medici experti ce beneficiaza de cea mai avansata tehnologie din domeniul stomatologic. Pentru anul 2011, Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM) a numarat 6,34 milioane de conexiuni la internet efectuate doar de pe telefoane mobile. De asemenea, pentru telefoane smartphones de generatie noua, mobi site-ul permite accesarea functiei GPS a telefonului si dupa acordul utilizatorului permite localizarea acestuia pentru o mai buna orientare fata de sediile clinicilor Dentestet.

Mobi site-ul este dezvoltat de agentia de mobile marketing Voxline Communication si

este optimizat pentru telefoane smartphone si tablete cu rezolutii intre 240px si 1024px. Din dorinta de a aduce un beneficiu in plus pacientilor nostri, introducem foarte des servicii noi, orientate nevoilor pe care acestia le au. Se estimeaza, de asemenea, existenta pe piata a 2,5 milioane de smartphones la sfarsitul anului 2011 cu o crestere de 1 milion in 2012.

Despre DENT ESTET

Grupul de clinici DENT ESTET este lider de piata in servicii medicale stomatologice, avand o traditie de 13 ani. Pentru orice companie sau brand, adaptarea site-ului traditional la accesul de pe telefonul mobil ar trebui sa fie intre primele obiective de marketing pentru acest an si sa devina o normalitate in viitorul apropiat", spune Bogdan Apostol, Director General Voxline Communication.

Conform datelor furnizate de ANCOM, la finele anului 2011 erau 23. 4 milioane utilizatori activi iar rata de penetrare esa de 123 cartele SIM active la 100 de locuitori. Oana Taban, CEO grupului DENT ESTET.

"Adaptarea site-ului unei companii pentru accesul de pe telefonul mobil devine, din ce in ce mai mult, o necesitate. De astazi clinica stomatologica DENT ESTET ofera clientilor sai versiunea pentru terminale mobile a website-ului oficial. DENT ESTET 4 KIDS este prima clinica din Europa de Est destinata exclusiv copiilor.

Despre Voxline Communication

Voxline Communication este infiintata in 1998, cu capital integral francez, fiind cea mai veche companie care ofera servicii de mobile marketing din Romania.

In cei peste 14 ani de activitate pe piata romaneasca, Voxline a inregistrat numeroase premiere, precum: in 2002 a fost primul operator alternativ care a demarat servicii de telecomunicatii pe suport sms si voce in retelele mobile; in 2004 Voxline a dezvoltat aplicatia primei campanii de mobile marketing din Romania, pentru brandul Chipita, iar in 2005 devine primul operator de servicii de mobile marketing, certificata ISO 9001:2000.

Voxline Communication furnizeaza sevicii complete de mobile marketing (SMS, MMS, mobile sites, mobile advertising, QR codes), call center (numere normale si numere verzi), logistica integrala pentru campanii mobile&online, aplicatii web (site-uri de promotie, flash advergames, aplicatii facebook), servicii de microplati prin intermediul telefoniei, aplicatii interactive sms&voce.

Printre clientii pentru care Voxline Communication a derulat priecte de-a lungul timpului se numara: Quadrant Amroq Beverages, Star Foods, JTI Romania, Unilever, Chipita Romania, URBB, Western Union, Procter&Gamble, Dr. Versiunea mobila are multe alte avantaje, precum posibilitatea localizarii utilizatorului, afisarea informatiilor intr-o forma potrivita ecranului telefonului mobil, trafic redus de date si timp redus de incarcare a site-ului.

Vizitatorii mobi-site-ului DENT ESTET se pot programa online sau beneficia de functia click2call (apel direct din site-ul mobil catre unul dintre sediile clinicii). In plus site-ul are si o versiune optimizata pentru smartphones care nu suporta javascript.

"Consider ca este ceva firesc introducerea versiunii mobile a site-ului nostru. Cu atat mai mult cu cat versiunea mobila a site-ului este foarte potrivita profilului nostru de clienti care sunt mereu activi, pentru care timpul este pretios, iar noi intelegem acest lucru foarte bine.

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole

Contract in valoare de 69 milioane

CFR S


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com