Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  De la plan de investitii la proiect Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

Thomas Moser, Manager Regional Europa de Sud-Est - Gebrüder Weiss GmbH, a D-lui. Conform planului de dezvoltare a proiectului care prevedea ca pana la sfarsitul toamnei lui 2010 reteaua nationala Gebrüder Weiss isi va consolida prezenta pe piata printr-un suport sporit venit din zona centrala a tarii, vineri, 5 noiembrie 2010, Gebrüder Weiss a finalizat cu succes receptia noului terminal de cross-docking din Sibiu Urmarind sa se diferentieze pe piata din zona centrala a tarii prin servicii de calitate premium, Gebrüder Weiss ofera clientilor sai din Sibiu echipamente logistice moderne si sisteme performate anti-incendiu si anti-efractie, respectand aceleasi standarde inalte ca si terminalul logistic din Bucuresti.

Finalizarea proiectului reprezinta o etapa strategica in planul de expansiune a retelei logistice Gebrüder Weiss in Romania, care preconizeaza investitii in noi locatii GW in urmatorii ani.

Gebrüder Weiss Romania

Reteaua globala Gebrüder Weiss, prezenta in 25 de tari si 156 de locatii este puternic sustinuta de o echipa ce numara 4,500 de angajati distribuiti in intreaga lume.

Cu 170 de specialisti in logistica, 12. 000mp capacitate de depozitare si un portofoliu impresionant de referinte primite in urma implementarii eficiente a unor solutii logistice inteligente pentru clientii sai, Gebrüder Weiss SRL reprezinta cu succes in Romania compania sa mama, Gebrüder Weiss GmbH, cel mai mare furnizor privat de servicii logistice si de transport din Austria. Viorel Leca - Director General Gebrüder Weiss Romania, a D-lui. Mihai Krammer, Manager General Unger Steel Romania - dezvoltatorul proiectului de investitie de la Sibiu.

Noua locatie ofera 1000mp dedicati operatiunilor de cross-docking si o suprafata totala construita de 9. 000mp (incluzand cladirea, zona pentru parcare si anexele).

"Constructia unui nou terminal era necesara pentru continuarea procesului de dezvoltare a Gebrüder Weiss in Romania si pentru extinderea retelei noastre nationale. Horst Ahe, Business Unit Manager Unger Steel si a D-lui. . GW nu numai ca a pus bazele conceptului de state-of-art logistics in Romania dar dupa mai bine de 16 ani de expertiza locala a atins un nivel premium al serviciilor oferite, calitate sustinuta de o retea nationala strategic dezvoltata in 8 locatii din intreaga tara.
Datorita pozitiei sale centrale, terminalul este solutia optima pentru atingerea obiectivului nostru", a declarat Managerul Regional Thomas Moser.

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com