Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  Demografia globala sub lupa lui Richard Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

CFA Romania il aduce in Romania pe Richard F. Richard Hokenson este fondatorul Hokenson & Company si a ocupat functiile de Director Global Demografics in cadrul Credit Suisse First Boston si Economist Sef in cadrul bancii de investiti Donaldson, Luftkin & Jenrette. El va fi prezent la evenimentul "CFA Forecast Dinner".

"CFA Forecast Dinner" este un eveniment organizat de CFA Romania pe 12 mai, ora 19:00, la Hotel Marriott (Grand Ballroom). Hokenson va raspunde la intrebari precum: "Este imbatranirea populatiei o binecuvantare sau un blestem? Imbatranirea populatiei va determina cresterea sau scaderea dobanzilor in viitor? Ce se va intampla cu pretul actiunilor cand generatia "baby boomer-ilor" se va retrage?".

Tendintele demografice mondiale vor fi interpretate in detaliu, in contextul in care pentru prima data in istorie generatiile nu se mai inlocuiesc, iar imbatrinirea populatiei a ajuns la o rata de crestere alarmanta, in special in tarile dezvoltate. Subiectele de discutie vor viza motorul cresterii economice, convergenta reala a Romaniei si problemele demografice ale Romaniei.

Printre vorbitori se mai regasesc Lucian Croitoru, consilier al Guvernatorului BNR si Cornelia Coman, Presedinte CA ING Pensii & vicepresedinte APAPR. Hokenson, un deschizator de drumuri in analiza efectelor demografiei asupra economiei si a pietelor financiare.

Richard F.

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com