Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  Dezvoltatorul Maurer Imobiliare Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

Din aceasta suprafata proiectul Avantgarden 3 ocupa 9,5 ha, avand in plan construirea a pana la 1500 de locuinte, in blocuri de 5, 7 si 8 etaje.

Ansamblul dispune de toate facilitatile: acces la mijloacele de transport in comun urban si interurban, spatii verzi, gradinite si scoli, locuri de joaca pentru copii, magazine, centre comerciale si de agrement.

Maurer Imobiliare, dezvoltatorul cartierului Avantgarden 3 Brasov, anunta atingerea cifrei de 1000 de apartamente vandute de la debutul proiectului, in mai 2009.

Evenimentul a fost celebrat de intreaga echipa Avantgarden, care de mai bine de 3 ani, a conlucrat asiduu pentru dezvoltarea si succesul proiectului.

Cu aceasta ocazie, Simon Maurer, antreprenorul proiectului Avantgarden3, marturiseste:
"Corectitudinea, calitatea lucrarilor si respectul fata de clienti sunt valorile pe care am cladit proiectul nostru. Reteta succesului: Nimic fara Dumnezeu. "

Lansat in plina criza imobiliara, proiectul Avantgarden 3 a fost bazat pe un concept diferit de cele anterioare (apartamente de lux) si a prevazut apartamente cu suprafete medii, adaptandu-se astfel noilor conditii de pe piata.

Proiectul Avantgarden 3 se deosebeste de alte proiecte imobiliare prin siguranta financiara de care dispune dezvoltatorul. Maurer Imobiliare dezvolta proiectul Avantgarden 3 prin autofinantare, fara angajamente bancare, cu bani din fonduri proprii. Nu exista nici un fel de ipoteci bancare care sa pericliteze siguranta investitiei.

Succesul proiectului Avantgarden 3 se datoreaza mai multor factori:

Ø Proiectele anterioare predate la standarde de calitate foarte inalte si la termenele si conditiile exacte prevazute in contracte.

Ø Experienta si logistica acumulata prin construirea si finalizarea a peste 1150 de locuinte

Ø Calitatea materialelor folosite si a manoperei executata la standarde europene

Ø Accesibilitatea pretului: 27. 000 euro - garsoniera (39mp utili/50mp construiti); 36. 000 euro - 2 camere (51- mp utili/65 mp construiti); 49. 000 euro - 3 camere (64 mp utili/81 mp construiti).

Ø Modalitatile flexibile de plata: integral / in transe / prin credite bancare / prin programul "Prima Casa" / in rate direct la dezvoltator.

Despre Avantgarden

Situat in nordul Brasovului, cartierul Avantgarden se intinde pe o suprafata de 16,5 ha. Acolo unde exista corectitudine pune si Dumnezeu binecuvantarea Lui.

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com