Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  Diverta mizeaza pe un business Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

Ca urmare Diverta va introduce scolarele incepand cu luna iulie, iar gama va contine mult mai multe licente comparativ cu anul precedent.

Business-ul online a crescut semnificativ, ajungand in S1 2014 la 5% din total business si mai are loc de crestere.

2013 a fost primul an pe profit operational din perioada de criza, iar rezultatul operational in S1 2014 s-a imbunatatit cu 300 000 de euro comparativ cu S2 din anul precedent.

"Politica Diverta pentru perioda urmatoare este de consolidare a businessului, ne dorim sa imbunatatim performanta locatiilor actuale si chiar daca cifra de afaceri este mai mica, important este ca atunci cand tragem linie, rezulatul sa fie pozitiv si compania sa fie stabila", a adaugat Amalia Bulia, CEO Diverta.

Sub sloganul "Mereu ceva nou", Diverta este cel mai important retailer de entertainment si dezvoltare personala, cu magazine in cele mai importante orase ale tarii, organizate dupa un concept unic, structurat pe trei zone de interes: "Imi place", "Ma joc si invat" si "Am succes". In aceasta perioada Diverta pregateste intrarea in magazine a produselor scolare.

Sezonul Back to School a fost devansat de la an la an, iar clientii Diverta au preferat produsele cu licente in detrimentul produselor basic. In magazinele Diverta se gasesc categorii variate de produse precum carte, film, jucarii, jocuri video, papetarie.Diverta detine in prezent o retea de 23 de magazine (din care 6 in Bucuresti), cu o suprafata de retail de 7900 mp si 205 angajati.

Cifra de afaceri in 2013 a fost de 11 milioane de euro, principalele segmente fiind: cartea 36%, jucariile 20% si papetaria 24%.

Dupa ce anul trecut Diverta a redus suprafetele principalelor magazine din Bucuresti, retailerul a inregistrat o crestere a vanzarilor/mp de 20% in S1 2014 comparativ cu S2 2013.

In S1 2014, cifra de afaceri a fost de 4,2 milioane de euro, in scadere cu 16% fata de S1 2013, dar pe o suprafata de retail cu 30% mai mica.

"La sfarsitul lui 2013, dat fiind bugetul mic alocat de romani dezvoltarii personale si implicit produselor comercializate de Diverta, am fost nevoiti sa regandim inclusiv suprafetele alocate celor mai performante magazine", povesteste Amalia Buliga, CEO Diverta.

In S1 2014, compania a continuat upgrade-ul conceptului de retail pentru magazinele de top, a extins la Cluj suprafata magazinului existent cu 250 mp, (deschizand o terasa-cafenea pe perioada verii) si in prezent pregateste deschiderea unui nou magazin in tara.

Cartea a fost principalul segment al Divertei in S1 2014, desi gamele de jucarii si papetarie au avut cresteri constante de la an la an. Diverta pune accent pe noutate si inovatie si ofera o solutie de a tine pasul cu viata cotidiana. Tot in 2014 au fost introduse noi produse adresate tinerilor in zona gadgeturilor si a colectiilor de papetarie fashion.

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com