Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  EUROPAfest - Caffe Festival Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

Timp de 2 saptamani, cafeneaua hotelului Ibis Bucuresti Nord din Calea Grivitei 143 va gazdui evolutii live extraordinare, cu nume actuale ale muzicii, care vor sustine concerte si jam sessions in mijlocul publicului Infiintat in 1974, ibis este Lider European si al 4-lea lant de hoteluri economy din lume, cu peste 113. 000 de camere si 933 de hoteluri in 53 de tari.

www. accor. com | www. ibishotels. ro

Rezervarile se fac la Ibis Nord : 0374 130 039 sau 021 300 9110, detalii aici.

Partener de 10 ani al jmEvents, hotelul Ibis Bucuresti Nord gazduieste concerte din seria Caffe Festival, dar este si gazda muzicienilor care participa la EUROPAfest, serie de concerte si evenimente muzicale organizate de jmEvents: Opening Concert Europe’s Day, concerte de jazz, blues si pop, Bucharest International Jazz Competition, Jeunesses International Music Competition, Caffe Festival, Jam sessions, Workshopuri si Master-classes, Gala EUROPAfest.

DESPRE IBIS

In urma strategiei de dinamizare a brandurilor economy ale grupului Accor, primul operator hotelier din lume, cu peste 4400 de hoteluri in 92 de tari, ibis evolueaza. .

AGENDA EUROPAfest - Caffe Festival 2014 - Ibis Nord

9 mai - 20:00
Vassilis Blue Sotiriou & The BRB | Grecia, Elvetia: blues, funk, soul si muzica jazz
12 mai - 20:00
Momoka Masuda | Japonia - clasic - pian
13 mai - 20:00
2 for the Road | SUA, Franta, India - jazz
14 mai - 20:00
2 for the Road | SUA, Franta, India - jazz
15 mai - 20:00
D’lys | UK - pop
17 mai - 20:00
Impulse Duet | Italia - jazz
Parc X Trio | Canada - jazz
Mag Ballay Quartet | Polonia - jazz
21 mai - 20:00
Cypress | SUA, Israel - jazz
Kassiopeia | Germania - jazz
The Adam Green Continuum | UK- jazz
22 mai - 20:00
Caffe Festival - jazz
23 mai - 20:00
JAM SESSIONS
One Night, One Chance - extraordinary things happen just once

Pentru o seara de muzica buna si distractie de calitate alaturi de prieteni, Ibis Nord a creat un pachet special care include bilet la concert si o bautura la alegere (racoritoare / vin / bere / cafea / ceai), la pretul de 39 de lei / persoana, iar grupurile de peste 5 persoane au o reducere suplimentara, pretul fiind de 35 lei. Ibis este primul lant hotelier care a obtinut certificarea ISO 9001 pentru profesionalism si calitate, 84% din retea fiind certificata. . 05. 2014

Hotelul Ibis Nord din Bucuresti gazduieste 9 concerte neconventionale de jazz si blues, in cadrul sectiunii Caffe Festival a Festivalului International EUROPAfest, eveniment anual ajuns la editia cu numarul 21, organizat la Bucuresti de jmEvents.

Caffe Festival ocupa un loc aparte in cadrul EUROPAfest, fiind un concept gandit sa apropie publicul de muzica buna si sa largeasca sfera amatorilor de jazz si blues, inlocuind rigurozitatea salilor de spectacol cu un spatiu relaxant si o atmosfera prietenoasa. Printre principalele noutati : un plan de modernizare a paturilor si o noua configuratie pentru spatiile comune, ca ilustrare a nivelului ridicat al serviciilor, a confortului si grijii fata de clienti care caracterizeaza brand-ul. Mai mult de o treime din reteaua ibis este de asemeni certificata ISO 14001, lucru de demonstreaza concret implicarea marcii in protejarea mediului.

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com