Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  EY Romania recruteaza un numar Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

Aproximativ 60% dintre noii angajati se vor alatura departamentului de Audit financiar, iar restul vor face parte din departamentele de Asistenta fiscala si juridica, Asistenta in tranzactii si Asistenta in afaceri.

Peste 2000 de studenti din centre universitare, precum Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Timisoara si Oradea, au aplicat in acest an in cadrul unei campanii complexe de recrutare care a durat doua luni, ce a presupus pre-selectie de CV-uri, interviuri video, evaluari scrise ale candidatilor si interviuri fata in fata cu specialistii HR si managerii EY. 81 de absolventi se alatura echipei EY din Romania in aceasta toamna

- 5 angajati EY Romania au obtinut locul intai la nivel national la ultima sesiune de examene ACCA, certificare profesionala internationala din domeniul financiar-contabil

- 81 de noi absolventi au fost angajati de compania de servicii profesionale EY Romania in luna septembrie 2014, cel mai mare numar de absolventi angajati de la deschiderea biroului EY in Romania, in 1992, si cu 56% mai multi fata de anul trecut. Le urez bun venit, cu responsabilitate si convingerea ca au ajuns in locul potrivit," a incheiat Andreea Mihnea, Director HR, EY Romania.

Despre EY Romania

EY este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 175. 000 de angajati in 728 de birouri din 150 de tari si venituri de aproximativ 25,8 miliarde de USD in anul fiscal incheiat la 30 iunie 2013. Mai mult decat atat, este ocazia unica de a imprima corect valorile unui om de succes in mentalul proaspatului angajat. Dintre cei 554 de angajati ai EY Romania si 20 ai EY Moldova, 143 sunt inscrisi in programul ACCA, iar 60 sunt deja membri ai asociatiei.

"Le urez bun venit in echipa EY Romania celor 81 de juniori! Prin intrarea in echipa EY, acestia fac primul pas intr-o cariera profesionala in audit financiar si consultanta. De asemenea, managerii EY si-au asumat rolul de mentori, oferindu-le coaching si indrumare colegilor aflati la inceputul carierei.

Accent deosebit pe formarea profesionala a noilor veniti

Toti absolventii vor fi inclusi in programe de formare profesionala recunoscute in domeniul consultantei. Prin expunerea la experiente de lucru diverse, training-uri si programe de dezvoltare, vor avea ocazia sa se formeze ca profesionisti la un nivel competitiv cu orice alt profesionist din domeniu din Romania sau strainatate. In Romania, EY este unul dintre liderii de pe piata serviciilor profesionale inca de la infiintare, in anul 1992. Reteaua noastra este cea mai integrata la nivel global, iar resursele din cadrul acesteia ne ajuta sa le oferim clientilor servicii prin care sa beneficieze de oportunitatile din intreaga lume. Aceasta investitie se reflecta in rezultatele exceptionale pe care tinerii specialisti EY le obtin in cadrul sesiunilor de examinare pentru diverse certificari internationale: ACCA, ICAEW Chartered Accountant (ACA), Chartered Financial Analyst (CFA) si Advanced Diploma in International Taxation (ADIT).

La ultima sesiune de examene ACCA, una dintre cele mai valoroase certificari profesionale internationale din domeniul financiar-contabil, 5 angajati EY Romania au obtinut locul intai la nivel national si s-au clasat in primele 25 de rezultate la nivel mondial. Abilitatile si cunostintele care au contat cel mai mult in selectarea candidatilor au fost cele numerice, logice, verbale, cunoasterea limbii engleze, precum si cunostintele de specialitate si gradul de compatibilitate cu cultura organizatiei.

Ca element de noutate, in acest an, EY Romania a fost prima companie locala care a utilizat cu succes metoda de video recruitment (recrutare prin interviu video). EY Romania isi asuma anual acest rol de formator, mentor si angajator in acelasi timp, anul acesta pentru un numar si mai mare de tineri care provin din grupurile cele mai talentate din mediul universitar romanesc. Cei peste 500 angajati din Romania si Republica Moldova furnizeaza servicii integrate de audit, asistenta fiscala, asistenta in tranzactii si servicii de asistenta in afaceri catre companii multinationale si locale. Numarul angajatilor EY ajunge astfel la 554. De asemenea, pe masura ce nivelul lor de cunostinte, experienta si specializare va creste, vor avansa in cadrul organizatiei de la nivelul de junior, pana la nivelul de senior, manager, manager senior si chiar partener," spune Bogdan Ion, Country Managing Partner, EY Romania.

"Primul angajator pe care absolventul il intalneste are un impact important in viata sa de angajat. Avem birouri in Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi si Chisinau. Intervievarea video a fost aplicata la aproximativ 40% dintre candidatii care au trecut de pre-selectia initiala a CV-urilor, motivele principale pentru adoptarea acestei metode fiind necesitatea de a gestiona un numar foarte mare de aplicatii intr-un timp scurt, eficientizarea selectiei, cat si cresterea calitatii procesului de recrutare in sine.

Prin recrutarea unora dintre cei mai talentati si mai motivati tineri dintre absolventii 2014, tineri pentru care EY va fi prima experienta a unui loc de munca, compania isi asuma responsabilitatea de a-i orienta in cariera si de a le oferi oportunitati pentru dezvoltarea lor profesionala. Acesta modeleaza comportamente, trasfera asteptari, transforma potentialul in performanta. De asemenea, tot la aceasta sesiune, trei angajati EY Romania au obtinut certificarea ACCA, dupa parcurgerea celor 14 etape de examinare din cadrul programului.

In intreaga lume, 140. 000 de profesionisti detin aceasta certificare, iar 404. 000 studenti ACCA se afla in diverse stadii ale obtinerii certificarii. EY investeste anual la nivel global, in medie, 3. 000 EUR pentru formarea fiecarui angajat. Pentru mai multe informatii, vizitati pagina noastra de internet: www. ey. com.

EY raspunde acestei provocari prin asumarea rolului de a pregati o noua generatie de lideri de afaceri, prin oferirea a numeroase programe de dezvoltare si formare si a unor experiente diverse de munca, dublate de acces la resurse globale, echipe multinationale si cele mai bune practici in domeniu.

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com