Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  EY achizitioneaza compania Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

Aceasta redefinire a identitatii vizuale vine sa reflecte noua strategie a companiei, Vision 2020. Reteaua noastra este cea mai integrata la nivel global, iar resursele din cadrul acesteia ne ajuta sa le oferim clientilor servicii prin care sa beneficieze de oportunitatile din intreaga lume. Parthenon Group, companie aflata in top 10 firme de consultanta in management din lume[1], a semnat un acord cu EY, una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, prin care isi unesc operatiunile la nivel mondial.

Parthenon Group are un numar de 300 de angajati specializati in consultanta de management si are sediul central la Boston, dar activeaza si pe alte piete, avand de asemenea birouri la Londra, Mumbai, Shanghai si Singapore.

La inchidere, tranzactia va reuni cele mai puternice atribute ale celor doua companii: brandul, prezenta globala, un business cu o crestere peste media pietei si palmaresul de inovare ale EY cu capabilitatile strategice ale Parthenon Group pentru top 1000 companii globale, fonduri de investitii de tip private equity si in sectorul educatiei.

"Combinand punctele forte EY si Parthenon, vom fi mai bine pozitionati in piata pentru a servi ca si consilieri strategici, colaborand cu companiile pentru a dezvolta strategii de investitii pe parcursul ciclului de capital", a spus Pip McCrostie, EY Global Vice Chair, Transaction Advisory Services.

Firma achizitionata va fi integrata in departamentul EY Transaction Advisory Services si va opera sub marca Parthenon si sub autoritatea lui Bill Achtmeyer, Presedinte si Managing Partner al Parthenon Group.

Parthenon va continua sa consilieze clientii in privinta oportunitatilor de investitie a capitalurilor, va evalua viabilitatea obiectivelor strategice din punctul de vedere al oportunitatilor de crestere si gestionare a portofoliului. Astfel, prin capabilitatile substantiale ale Parthenon, EY va sustine clientii in realizarea de alocari eficiente de capital si ii va ajuta in obtinerea de crestere sustenabila".

Despre EY Romania

EY este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 175. 000 de angajati in 728 de birouri din 150 de tari si venituri de aproximativ 25,8 miliarde de USD in anul fiscal incheiat la 30 iunie 2013. Cei peste 500 angajati din Romania si Republica Moldova furnizeaza servicii integrate de audit, asistenta fiscala, asistenta in tranzactii si servicii de asistenta in afaceri catre companii multinationale si locale. In Romania, EY este unul dintre liderii de pe piata serviciilor profesionale inca de la infiintare, in anul 1992. De asemenea, Parthenon va completa oferta de servicii EY, in diferite segmente ale organizatiei, si va juca un rol-cheie in furnizarea de servicii de calitate catre clientii din diverse sectoare si zone geografice in care EY este prezent.

Mark Weinberger, presedinte si CEO EY Global, a concluzionat: "Prin integrarea Parthenon Group in echipa noastra de consultanta in management, EY isi intareste oferta referitoare la aceste servicii. De la 1 iulie 2013, Ernst & Young a devenit EY, logo-ul s-a schimbat pentru a raspunde acestei modificari, iar noul tagline al companiei este "Building a better working world". Avem birouri in Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi si Chisinau.

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com