Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  Echipa Mircea Eliade va reprezenta Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

HEYDAR ALIEV a fost un bun prieten al Romaniei iar intalnirea de ieri dintre romani si azeri a fost expresia cea mai clara a bunelor relatii dintre popoarele noastre", a mai spus Hamza Karimov, CEO SOCAR Romania. Ieri, 28 aprilie 2013 Parcul Herastrau a fost gazda etapei din Romania a Cupei la Minifotbal HEYDAR ALIYEV, organizata de compania petroliera SOCAR Romania impreuna cu Organizatia "ODLAR YOURDU".

In competitie s-au inscris 9 echipe, care timp de 5 ore si-au disputat titlul de Campioana a Romaniei, reprezentanta a tarii noastre la Cupa la Minifotbal HEYDAR ALIYEV din Azerbaijan. Pe tot parcursul competitiei publicul a putut asista la reprezentatii ale celor mai apreciate 8 majorete din tara.

"Am avut fotbal dar si mult spectacol: trupa de majorete a stiut sa incurajeze echipele competitoare iar concertul live de la finalul competitiei a fost cea mai buna forma de a destinde tensiunea jocului din cadrul Cupei. Saptamana viitoare rusii vor decide reprezentanta tarii lor in competitia din Tara Focului.

"Echipa din Romania are mari sanse in castigarea marelui titlu din Azerbaijan. SOCAR Romania va sponsoriza echipa Mircea Eliade pentru participarea in etapa finala din mai, anul acesta. Astfel, echipa Mircea Eliade va intalni la finalul lunii mai adversari din Germania, Marea Britanie, Ucraina, Georgia, Rusia, Elvetia, Austria, Letonia, Cehia si Azerbaijan in cursa pentru titlul de Campioana a lumii in Cupa HEYDAR ALIYEV.

Evenimentul fotbalistic a facut deja inconjurul lumii in etape nationale si este organizat in onoarea liderului stabilitatii nationale din Azerbaijan HEYDAR ALIYEV, cu ocazia celei de-a 90-a aniversari. Romania a serbat a 90-a aniversare a liderului national al Azerbaijanului HEYDAR ALIYEV in prezenta a sute de persoane. Ar fi o mare bucurie pentru noi ca Romania sa-si adjudece titlul de Campioana a lumii la Minifotbal in Cupa HEYDAR ALIYEV", declara Hamza Karimov, CEO SOCAR Romania.

Locurile II si III au revenit echipei Mircea Eliade 2, respectiv azerilor din Romania.

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com