Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  Energie din lignit combustibil Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

Combustibilul este pus pe piata de Rheinbraun Brennstoff GmbH (RBB), o subsidiara a RWE Power AG, sub denumirea "lignite energy pulverized" (energie din lignit pulverizat).

Lignitul, singura sursa de energie a Europei disponibila in cantitati mari si pe termen lung, poate fi utilizat intr-o forma imbunatatita -- energie din lignit pulverizat. Livrat prin intermediul camioanelor cisterna sau a marfarelor, pe calea ferata, lignitul pulverizat isi gaseste o multitudine de utilizari, in special in industria cimentului, varului si asfaltului, in procesele industriale de uscare si in industria hartiei. Un avantaj semnificativ pe care il au utilizatorii acestui tip de combustibil este acela ca pot face calcule pe o baza stabila multumita contractelor de aprovizionare pe termen lung la preturi fixe garantate.

Companii din toata Europa beneficiaza de energie cu costuri mici

Pentru a creste in continuare flexibilitatea ofertei, RBB foloseste doua terminale moderne cu o capacitate de 700 de tone fiecare aflate langa Ulm si in Brandenburg an der Havel. Un alt punct important de distribuire a combustibilului in Europa de Est este Beroun (Cehia), de unde este livrat catre Polonia, Slovacia, Slovenia, Romania si Ungaria. Tocmai de aceea produsele imbunatatite, cum este lignitul pulverizat, sunt competitive la nivel international. Alte sectoare importante de utilizare sunt agrobusiness-ul si productia de furaje unde lignitul pulverizat este folosit cu succes in principal la uscarea lucernei.

Lignitul este escavat la suprafata - spre deosebire de antracit - costurile de extractie fiind astfel mult mai mici. RWE Power AG creste capacitatea de productie cu 500. 000 tone - oferta garantata pe termen lung la preturi predictibile

In Europa, lignitul uscat si pulverizat din minele de lignit ale Renaniei castiga teren in fata petrolului sau gazului din punct de vedere al costurilor, care sunt mult mai mici. Franta si tarile Beneluxului sunt aprovizionate din Strasbourg si Ghent, in timp ce sediile din Frechen asigura livrari pentru clientii din Germania si regiunea Alpilor.

Impreuna cu zonele de productie de langa Köln - RWE Power a pus in functiune cea de-a doua moara de carbune in iulie 2012, crescand capacitatea anuala de productie la 500. 000 de tone - reteaua acoperind cererea in conditii de cost redus.

Pentru mai multe informatii vizitati www. lignite-energy. com.

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole

Univer mai eficienta cu HERMES

Zoltan OLAH - Country Manager, Univer Product


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com