Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  Eveniment editorial Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

Ana-Maria Nistor de la Facultatea de Teatru din cadrul UNATC unde preda Istoria teatrului universal, playwriting si analiza textului dramatic. Caragiale" Bucuresti, in cadrul "Zilei UNATC", Editura Orizonturi va lansa volumul Cele mai frumoase 100 de piese de teatru povestite pe scurt, autor lector univ. dr. In acelasi timp, e o carte pe care o citesti de placere, ca pe un volum de nuvele: 100 de scurte povestiri scrise cu umor sau duiosie, cu rasturnari de situatie, modern, viu, cu intertitluri care sa nu oboseasca, ci sa suscite interesul.

Evenimentul va fi prezentat de: prof. univ. dr. Adrian Titieni, Rectorul UNATC, prof. univ. dr. Florin Zamfirescu, prof. univ. dr. Nici un autor sau colectiv redactional nu s-au incumetat sa scrie despre cele mai frumoase 100 de piese de teatru fara a fi docti sau academici si au sfarsit prin a publica manuale de istoria teatrului, nu un volum pentru publicul larg.

E o carte pe care vrei s-o ai in biblioteca sau sa o faci cadou pentru ca e o mica enciclopedie nu doar despre teatru, ci si despre atmosfera epocilor respective. In ziua de 30 ianuarie 2013, la ora 12. 00, in Sala Ion Cojar a UNATC "I. L. Este critic de teatru si TV, scenarist si jurnalist.

Spre deosebire de alte lucrari de cultura generala, aceasta carte mizeaza pe poveste, pe literatura, iar informatia stiintifica e strecurata printre randuri, imbracata in anecdotica.

Fiecare piesa in parte trimite la stilul dramaturgului respectiv, are un ceva anume, fiecare e povestea povestii care te face sa mergi sa vezi spectacolul, sa citesti textul sau sa cauti ecranizarea.

Este o lucrare unica. Laurentiu Damian si va avea loc la Sediul UNATC din strada Matei Voevod, nr 75 - 77, sector 2.

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com