Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  Fundatia Post-Privatizare Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

Indiferent de domeniul in care ne desfasuram activitatea, o idee noua poate avea un impact hotarator asupra felului in care actionam. "

Seria de carti aparute in colectia de Leadership de la Editura Publica cu sprijinul Fundatiei Post-Privatizare cuprinde urmatoarele titluri : "Drive" de Daniel Pink, "Arta povestirii in afaceri" de Stephen Dening, "Adjudecat" de John P. Creata in 1996 de Comisia Europeana, FPP este o institutie privata care promoveaza educatia antreprenoriala si sustine initiativele destinate dezvoltarii sustenabile a mediului de afaceri romanesc - cu accent pe intreprinderile mici si mijlocii si start-up-uri - prin intermediul programelor sale de dezvoltare antreprenoriala, imbunatatire a mediului de afaceri si promovare a responsabilitatii sociale a intreprinderilor.

Cartea isi propune sa reinventeze managenentul asa cum il stim, sa raspunda la intrebarea ,,Cum sa castigi intr-o lume a schimbarii, a concurentei aprige si a inovatiei continue ?". Kotter si Lorne A. Lectiei de Leadership dorim sa sustinem mediul de afaceri din Romania cu literatura de specialitate cat se poate de actuala si relevanta. Pana in prezent, Fundatia Post-Privatizare a sprijinit publicarea a patru titluri, urmand ca in curand sa fie lansata cea de-a cincea carte din aceasta colectie.

P├ęter Barta, Director Executiv, Fundatia Post-Privatizare : ,,Sustinem Editura Publica si aparitia cartilor in colectia de Leadership, considerand ca acestea pot fi un ghid bun pentru toti antreprenorii si cei interesati de acest domeniul. Whitehead, "Esti de neinlocuit" de Seth Godin.

A cincea carte din colectia de Leadership ce urmeaza a fi publicata la Editura Publica cu sprijinul FPP se numeste "Ce este important acum" (titlu original: What matters now), autor Gary Hamel. Valoarea cartilor vine tocmai din aceasta inspiratie pe care o ofera tuturor cititorilor pasionati de business, pentru a-i ajuta sa fie mai buni din punct de vedere profesional in domeniul ales. "

Bogdan Ungureanu, Director Executiv, Publica: ,,Prin parteneriatul cu Fundatia Post-Privatizare pe titlurile Co. Fundatia Post-Privatizare (FPP) anunta parteneriatul cu Editura Publica, prin care recomanda colectia de Leadership tuturor celor interesati de domeniul de business. Cartea pune foarte bine in lumina si importanta unui lider intr-o organizatie, precum si actiunile pe care acesta trebuie sa le faca in mod corect si la momentul potrivit.

Pentru mai multe detalii privind cartile din colectia Leadership a editurii Publica, va rugam accesati :

http://www. postprivatizare. ro/romana/co-lectia-de-leadership/

Despre Fundatia Post-Privatizare

Fundatia Post-Privatizare (FPP) este cea mai importanta fundatie pentru antreprenoriat din Romania. Subiectele tratate in aceste carti si raspunsurile la problemele ridicate de autori reprezinta solutii pe care managerii le cauta sau puncte de vedere pe care antreprenorii nu le-au luat in calcul.

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole

Anunt privind achizitia de servicii

Anunt achizitie de servicii realizare spot TV


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com