Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  GALAXY IMOB - In imobiliare Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

Incepand cu ianuarie 2014 dezvoltarea in sistem franciza este prioritatea companiei oferind astfel accesul partenerilor la o retea nationala si clientilor solutii imobiliare complete la standarde internationale, compania avand deja parteneri din tari cum ar fi Rusia, Ungaria, Austria, Italia, Franta si Spania. Toate acestea in clubul GALAXY IMOB®. - GALAXY IMOB® introduce un nou concept pentru consultantii imobiliari din Romania, "Serile de Joi Noaptea! "

- Prima editie a avut loc pe 23 ianuarie, la sediul GALAXY IMOB® Bucuresti, unde au participat peste 50 de specialisti si consultanti in domeniu .

GALAXY IMOB®, una dintre cele mai cunoscute francize imobiliare din Romania, acum aduce un concept nou de training si dezvoltare personala pentru partenerii sai si pentru profesionistii din domeniul imobiliar. Prima editie, sustinuta pe 23 ianurie, a fost un real succes: peste 50 de participanti, speakeri si formatori de top au luat parte la eveniment.

In "Serile de Joi Noaptea", compania organizeaza o intalnire intr-un cadru relaxat pentru cei care isi doresc sa-si imbunatateasca aptitudinile si competentele necesare unei cariere de succes in domeniul imobiliar.

Discutii cu specialisti in comunicare si in domeniul imobiliar, analize de piata si tehnici noi de abordare a clientilor. Mai mult decat atat, participantii au avut ocazia de a schimba carti de vizita si de a lega noi relatii profesionale cu alti colegi din domeniu sau chiar posibili parteneri de afaceri.

Prima editie, un succes marca GALAXY IMOB®

"Serile de Joi Noaptea" a avut un succes rasunator inca de la prima editie, adunand peste 50 de specialisti din domeniul imobiliar la sediul GALAXY IMOB® din Cotroceni, str. Dr. Staicovici nr. 17.

Printre vorbitori s-au numarat: George David fondatorul GALAXY IMOB®, Liviu Tudor trainer in consultanta imobiliara, Ileana Preda fondatorul platformei Top Agent, Octavian Straut master trainer.

In cadrul evenimentului s-au prezentat idei si tehnici privind dezvoltarea unui agent imobiliar, au fost propuse diverse teste interactive de logica si de exploatarea abilitatilor de gandire si de comunicare.

"Ne intalnim, ascultam, dezbatem, interactionam si invatam intr-un cadrul informal. Compania urmeaza o strategie dinamica bazata pe cunoasterea parteneriatului si pe vizarea intereselor si dorintelor clientilor in timp util. Pentru ca dorim sa construim relatii de durata cu clientii nostri va stam la dispozitie cu cele mai bune servicii imobiliare oferindu-va garantia unei investitii de succes. Toate acestea au contribuit la crearea unui renume in domeniul imobiliar din Romania, investitiile realizate cu ajutorul GALAXY IMOB® fiind considerate intotdeauna SIGURE si EFICIENTE.

GALAXY IMOB® este lider de piata conform statisticii Trafic. ro, sectiunea agentii imobiliare avand peste 80. 000 vizitatori unici pe luna. Aici avem ocazia sa discutam si sa construim idei pentru dezvoltarea si promovarea pietei imobiliare", a declarat George David, fondatorul GALAXY IMOB®.

Dupa munca, si rasplata - Agentii imobiliari au demonstrat ca stiu sa se si distreze

Dupa discutiile aprinse, testele amuzante si ideile nascocite a urmat si partea de relaxare. Fondata in 2005, compania are peste 130 de parteneri fiind prezenta in Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Targoviste, Brasov, Targu Mures, Timisoara, Ramnicul Valcea, Iasi si Drobeta Turnu Severin. . . va urma. Agentii au demonstrat ca stiu sa se si distreze si au tinut petrecerea pana tarziu in noapte.

Ii invitam pe toti profesionistii din domeniul imobiliar sa ni se alature in fiecare joi seara pentru dezvoltarea personala si profesionala intr-un cadru inedit, informal si distractiv pentru ca noi credem in principiul "invatare prin distractie" si il aplicam cu succes in toate proiectele noastre.

GALAXY IMOB®, firma cu capital 100% romanesc, este unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata imobiliara din Romania.

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com