Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  Gebrder Weiss Romania a inaugurat Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

Pentru anul 2009, compania a inregistrat o cifra de afaceri de 830 milioane Euro. Conform obiectivelor de dezvoltare stabilite in 2009 care presupun extindere teritoriala in Romania, Gebrüder Weiss (GW) Romania a deschis un nou depozit pentru cross docking la Craiova

Odata cu inaugurarea care a avut loc pe data de 15 aprilie 2010, Gebrüder Weiss isi intareste prezenta in partea sudica a tarii.

Spatiul generos pentru cross docking este completat si sustiunut de birourile operative din cadrul carora echipa locala Gebrüder Weiss se asigura ca serviciile oferite clientilor se ridica la standardele de calitate GW. Aceasta expansiune ofera Gebrüder Weiss Romania posibilitatea de a furniza servicii de transport rutier in regim de grupaj 24 ore din 24 pe toata zona de sud a Romaniei.

Char daca se afla abia la inceput, Gebrüder Weiss Craiova este eficient reprezentata local de catre o echipa cu experieta indelungata in servicii de transport si logistica. .

Avand drept obiectiv o rapida expansiune regionala, echipa de la Craiova are deja pregatita posibilitatea de extindere a zonei de cross docking cu pana la 1000 metri patrati.

In curand, Gebrüder Weiss isi va concentra atentia pe zona centrala a tarii, si va deschide in luna Septembrie 2010 la Sibiu un nou terminal logistic dotat cu ultima generatie de sisteme logistice.

Concernul Gebruder Weiss cu sediul in Lauterach (Vorarlberg, Austria) are un total de peste 4300 angajati si 130 locatii in lume. GW este reprezentata in Europa Centrala si de Est prin intermediul sediilor din Austria, Germania, Elvetia, Cehia, Italia, Slovacia, Ungaria, Slovenia, Croatia, Serbia, Bulgaria, Romania si Ucraina.

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole

Cabinet Avocat Coltuc a organizat

Procedura cumpararii terenurilor dinainte de 01

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com