Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  Graffiti PR castiga conturile Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

- Agentia va gestiona campaniile de relatii publice si strategia de brand Cargus pentru urmatorii trei ani
- Compania de curierat a trecut printr-un proces de rebranding si a anuntat in acest an cele mai mari investitii din istoria sa

Graffiti Public Relations, una dintre cele mai mari agentii de relatii publice din Romania, va oferi solutii de comunicare si strategie de brand companiei de curierat intern Cargus pentru urmatorii trei ani. Cargus are peste 1. 000 de profesionisti in curierat si a avut vanzari de peste 20 de milioane de euro in 2012. Fondata in 1991, Cargus a fost prima companie de curierat din Romania, iar in prezent detine si utilizeaza singura retea nationala de centre si depozite si o flota de peste 700 de vehicule de curierat. Portofoliul Graffiti PR include clienti precum Petrom, UPC Romania, P&G, Ursus Breweries, Nestle, Danone, British American Tobacco Romania, METRO Cash&Carry, Microsoft, Dacia, Renault, Tetra Pak, Cargus International, Contrast Management-Consulting, ERSTE Stiftung, EGGER sau bwin. party.
Graffiti PR este agentia exclusiv afiliata in Romania a retelei Ketchum, una dintre cele mai importante companii globale de pe piata de relatii publice, desemnata de PRWeek Agentia anului 2012.

Despre Cargus International

Cargus International SA este una dintre cele mai mari companii de pe piata de curierat intern din Romania. Dupa preluarea de catre fondul de investitii Abris Capital Partners a inceput un proces rapid de crestere, unul care trebuie sustinut si de eforturile de strategie de brand si comunicare dezvoltate impreuna cu Graffiti PR. "

La inceputul lunii mai, Cargus a dezvaluit noua sa identitate vizuala, care include un nou logo si noul slogan al companiei, "Un pas inainte". "Alergatorul" Cargus, folosit pentru prima data in 2004 si devenit un simbol al Cargus, a fost pastrat si actualizat pentru noul logo.

Nadia Homoc, Commercial Director Cargus, explica alegerea facuta de compania de curierat pentru noua sa agentie de relatii publice si strategie de brand.

"2013 este un an esential pentru Cargus, unul in care rezultatele companiei trebuie sa fie pe masura investitiilor. Parteneriatul a fost semnat in urma unui pitch la care au participat patru dintre cele mai importante agentii de relatii publice din Romania.

Mircea Tomescu, Managing Director Graffiti PR, sustine ca noul client prezinta oportunitati pe termen lung pentru agentie.

"Cargus e un client special pentru ca traverseaza unul dintre cele mai importante momente din istoria companiei. Am ales sa lucram cu Graffiti PR pentru ca, de-a lungul procesului de selectie a agentiilor, am apreciat interesul manifestat de aceasta pentru produsul oferit de Cargus, dar si de dorinta de a oferi solutii de comunicare menite sa aiba un impact in business-ul companiei. "

Cargus realizeaza in 2013 cele mai importante investitii din istoria companiei, de 4 milioane de euro. 3,2 milioane de euro sunt investite exclusiv in reinnoirea flotei, in timp ce 0. 5 milioane de euro sunt destinate imbunatatirii infrastructurii IT si a software-ului de comunicare Cargus.

Despre Graffiti PR

Cu o echipa de 30 de consultanti in PR, strategie de brand, digital si marketing, Graffiti Public Relations este una dintre cele mai mari agentii de relatii publice din Romania.

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com