Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  Grupul Carrefour deschide Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

In plus, ne angajam sa fie un maxim de 3 clienti la o casa, prin deschiderea unei case suplimentare, daca este cazul.

Ø Prospetime si Calitate: toate produsele alimentare sunt atent verificate printr-un sistem de control sanitar-veterinar si calitativ, astfel incat clientii Carrefour sa gaseasca zilnic produse de calitate si foarte proaspete. Supermarketul trebuie sa devina un vecin de incredere, unde gasesti zilnic, tot ce ai nevoie.

Ø Produse Bio si Dietetice: Carrefour Market include in gama si produse speciale pentru sanatatea clientilor sai.

Ø Fructe si Legume : Tot la acelasi nivel, gama de produse include si o varietate de fructe si legume, majoritar din Romania, de o calitate impecabila si de o prospetime controlata zilnic de echipele care se ocupa de controlul de calitate.

Ø Profesionalismul echipelor: Noul supermarket functioneaza cu o echipa de 50 de profesionisti, bine formati, care vor raspunde cu promptitudine solicitarilor clientilor, zilnic.

Grupul Carrefour este cel mai mare distribuitor european si cel de-al doilea la nivel mondial. In octombrie 2004 Carrefour Romania a deschis in Brasov un hypermarket, iar noiembrie 2008 si-a continuat expansiunea cu un supermarket in Centrul Comercial Magnolia.

Noul Carrefour Market situat in cartierul Astra si isi desfasoara activitatea pe un spatiu de vanzare de aproximativ 480 m. p urmand aceeasi strategie de "preturi mici, zilnic".

Modelul comercial se axeaza pe o gama de aproximativ 5. 500 de produse, iar oferta include peste 1. 000 articole marca proprie Carrefour la acelasi pret ca in hypermarket (iar la o calitate similara costa cu minim 20% mai putin, in raport cu marcile nationale).

Date cheie:

Adresa: Str. Calea Bucuresti, nr. 71, in cartierul Astra
plaja orara de deschidere larga : Luni - Sambata : 08. 00 - 22. 00, Duminica: 08. 00 - 20. 00.
Mijloace de transport: 5, 17, 35
Suprafata de vanzare : aproximativ 480 mp;
5 case de marcat;
Echipa este formata din 50 profesionisti bine formati care vor raspunde cu promptitudine la solicitarile clientilor;
Gama de produse cuprinde aprox. 5. 500 de articole, este diversificata si satisface in mare parte nevoile curente ale consumatorilor:
Ø legume si fructe

Ø lactate-branzeturi

Ø articole de bacanie (conserve, dulciuri, cafea, paste fainoase, zahar, biscuiti. . . )

Ø produse congelate

Ø mezeluri si carne

Ø semipreparate

Ø bauturi

Ø articole pentru bebelusi

Ø produse de igiena

Ø produse dietetice si bio

Ø panificatie - patiserie

Ø produse internationale

Paleta de servicii include:
§ apel gratuit pentru clientii Carrefour care doresc sa afle diferite informatii legate de produsele, serviciile disponibile, precum si alte informatii utile: TELVERDE 0800 0800 02, disponibil 24 de ore din 24, in fiecare zi a saptamanii;

§ multiple modalitati de plata: cu tichete de masa sau utilizand carduri bancare, inclusiv cardul Carrefour MasterCard;

Carrefour Market este o noua forma de comert care se caracterizeaza printr-o serie de atribute si care, cu ajutorul unora dintre ele, il diferentiaza de hypermarket:

Ø Rapiditate la case : intrucat cumparaturile din supermarket sunt in principal axate pe produse de baza, alimentare, cosul fiind mai mic, rapiditatea trebuie sa fie un atuu. In Romania, Grupul Carrefour numara incepand de astazi 56 de supermarketuri, 8 francize si 25 de hypermarketuri. Maine, 19 iulie 2012, Carrefour deschide cel de-al 56-lea supermarket din tara, in Brasov, Str. Calea Bucuresti, nr. 71, in cartierul Astra.

Carrefour Market Astra se va deschide la ora 8:00!

Carrefour doreste sa fie mai aproape de clientii sai, in inima cartierelor, astfel incat continua expansiunea in Brasov, deschizand cel de-al doilea Carrefour Market din oras. In acest sens, Carrefour Market schimba sau ramburseaza in 7 zile suma platita pentru un produs daca acesta nu satisface deplin asteptarea clientului, din punct de vedere calitativ. "Satisfactie sau rambursare!".

Ø Produse Marca Proprie Carrefour. "Economisesti si ai si calitate!": Carrefour Market ofera in gama sa, peste 1. 000 de produse marca proprie Carrefour, la acelasi pret ca in hypermarketurile Carrefour si cu minimum 20% mai mic fata de pretul marcilor nationale, la aceeasi calitate.

Ø Proximitate : este primul atribut care diferentiaza supermarketul de hypermarket. Prezent in 32 de tari din lume cu peste 15. 500 magazine, grupul Carrefour numara peste 475. 000 de angajati.

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole

FM Logistic - The art of winning


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com